Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 18, 2011 22:15 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

najszczesliwsza pisze:
vailet pisze:
Lilianna J-wie pisze:Obecnie sami rezydenci- 11 plus 2 psy :mrgreen:

O matko :mrgreen: 2 psy?to nie dla mnie :ryk:

a 11 kotków pasi?

Nie umiesz czytać?Psy i koty razem?Sama pisałaś o psie teściowej.Ja wszystkie zwierzaki lubię,
ale za psa trzeba podatki płacić i wyprowadzać.Nie przepadam za ich zapachem.Koci zapach jest fajny.Chyba że ktoś ma kocura co leje po ścianach :mrgreen: Kupy też trzeba zbierać i tylko na smyczy w kagańcu bo straż miejska mandaty wlepia.Mi 11 kotów nie pasi,ale Liliannie tak to jej sprawa.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie gru 18, 2011 22:18 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Dobranoc Lilianna :kotek:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon gru 19, 2011 0:37 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

U nas podatków sie nie placi,kupy sama zbieram bo Kaps po ogrodzie pomyka :mrgreen: Jak idę gdzies na zewnatrz zawsze woreczki na kupy mam ,kaganiec tylko w komunikacji miejskiej :wink: Mój pies to koto-pies zachowuje sie bardziej jak kot niż pies,ale pilnuje jak typowy pies obronny :mrgreen: Nie umię spać :roll:
Gosiara

Post » Pon gru 19, 2011 0:44 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Gosiara pisze:U nas podatków sie nie placi,kupy sama zbieram bo Kaps po ogrodzie pomyka :mrgreen: Jak idę gdzies na zewnatrz zawsze woreczki na kupy mam ,kaganiec tylko w komunikacji miejskiej :wink: Mój pies to koto-pies zachowuje sie bardziej jak kot niż pies,ale pilnuje jak typowy pies obronny :mrgreen: Nie umię spać :roll:

Gosia jak się ma ogród to nie ma problemu :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon gru 19, 2011 7:10 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek

witamy
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pon gru 19, 2011 8:26 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek

Dzień dobry :wink:

U mnie się także nie płaci podatków, tzn niektórzy płacą, a niektórzy nie. Nikt nikogo nie ściga za niepłacenie. A rekord w ilości kotów padł w tym roku: było ich 14 :twisted:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Pon gru 19, 2011 9:25 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Witam Edytko i Lilianko :) u nas to jest wieżowiec i ścigają,chodzą po mieszkaniach i sprawdzają czy ktoś ma psa.Sąsiedzi jeden na drugiego by podkablował że ten ma,a nie płaci.Kiedyś z gościem miałam starcie o gołębie :mrgreen: była zima,a ja miałam stary chleb to mnie opierdolił że na trawnik wysypuję,a potem mu srają na okna :mrgreen: a ja że na okna mu nie kładę to powinien się cieszyć :lol: Jego piesek się ładnie na trawniku zrąbał to ja do niego "a piesek może srać?" on "płacę podatek to może" :ryk: :ryk: idiota.Co ma podatek do kup.Jak śnieg stopniał to chmmm :mrgreen: same "miny".
Obrazek ,

vailet

Post » Pon gru 19, 2011 9:27 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon gru 19, 2011 9:29 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Cześć Karolka :kotek: :kotek: z młodymi koteczkami :kotek: :kotek:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon gru 19, 2011 18:27 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Jak Bejbi?
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pon gru 19, 2011 18:57 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Lilianna J-wie pisze:Jak Bejbi?

Oczka brzydkie muszę przemywać.Czyli jest nosicielką herpesa i chlamydii :( Czy takiego kota można szczepić?Ludzie też się tym zarażają 8O.Może to jest przyczyną że ja mam często katar,
i też jestem nosicielką tego czegoś :? Przed chwilą czytałam na te dwa tematy.Ktoś napisał że od swoich 4 kotów się zaraził,ale zapomniałam czy tym pierwszym,czy drugim.Ciągle rzęzi jak śpi (Bejbi).Muszę kiedyś weta zapytać czy jest możliwość słabemu kotu podać szczepionkę.
Szczepionka Tricat nie jest na chlamydię.Raczej na to nie zalecają szczepić bo jest mało skuteczne i kot się może rozchorować.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon gru 19, 2011 19:20 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

moja Buba ma jedno i drugie, była szczepiona już jako dorosła kotka, bardzo późno, ale musiała być zdrowa...długo na to czekałam bo jako maluch bardzo chorowała....właściwie cały czas :oops:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Pon gru 19, 2011 19:26 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

dinzoo pisze:moja Buba ma jedno i drugie, była szczepiona już jako dorosła kotka, bardzo późno, ale musiała być zdrowa...długo na to czekałam bo jako maluch bardzo chorowała....właściwie cały czas :oops:

Czyli jednak.Czy szczepiłaś Tricatem?Tym najczęściej się szczepi,ale to nie jest na to :( a reszta kotek jak?
Obrazek ,

vailet

Post » Pon gru 19, 2011 19:27 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Kotka musi być idealnie zdrowa, by móc ją zaszczepić. Tak więc póki co możesz zapomnieć o szczepieniu jej przeciwko czemukolwiek :|
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pon gru 19, 2011 19:29 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Lilianna J-wie pisze:Kotka musi być idealnie zdrowa, by móc ją zaszczepić. Tak więc póki co możesz zapomnieć o szczepieniu jej przeciwko czemukolwiek :|

:cry: chciałabym,ale zobacz co dinzoo pisze...jej kotka i tak choruje mimo że w końcu jest zaszczepiona.
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]