DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 17, 2011 0:21 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Szalony Kocie skontaktuj się ze smarti aby jej przekazać jak ma wpłacić obiecaną kasę na reklamę fb.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob gru 17, 2011 0:26 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Oki. Najwyżej założę.

Oby to coś dało, to pierwsza "moja" reklama, chociaż faktycznie widzę niezły przyrost na FB fanów po uruchamianiu kampanii dla klientów.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob gru 17, 2011 7:28 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Witamy się z rana :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie gru 18, 2011 16:07 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Co słychać w Smartinkowie?

Erin

Post » Nie gru 18, 2011 20:32 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Kolejne bazarki - niedługo się kończą - na dług za Strachulca i Misia

viewtopic.php?f=20&t=137024&p=8330493#p8330493

viewtopic.php?f=20&t=137028&start=0
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie gru 18, 2011 22:04 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

hej,okazuje się że mam już net-mam nadzieję że to już na dobre..
nie pamiętam już o czym pisałam a o czym nie ..

...ale...zaczyna się "Przepis na życie" więc póki co nic nie napiszę oprócz tego że fajnie być na miau po tak długiej przerwie :D
ta przerwa trwałaby o wiele dłużej gdyby nie mój TŻ 8)

i witam serdecznie wszystkie nowe DS-y naszych kiciów które się w miedzyczasie pojawiły :D
:kotek: DS Simbunia i Zuzki, :kotek: DS Sznycelka i :kotek: DS Isi :D :1luvu: to cudownie wiedzieć że oddało się ukochane kicie do takich wspaniałych domków-no nie Marzenia :?: :D

...no i ooooczywiście DS Laluni i DS Boniunia :kotek: :kotek: :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie gru 18, 2011 22:13 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie gru 18, 2011 23:28 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Paluszki już prawie jak nowe!
co prawda Pasztecik ma dziurę w pleckach która b. ładnie się goi ale jak go karmiłam kilka dni temu ze strzykawki convem i zobaczyłam że z drugiej strony kota,z karku, jednocześnie ten conv się wylewa 8O to wpadłam w taką panikę że o 2-giej w nocy wydzwaniałam do Kamila z 7 razy aż Sznycelek go obudził bo zobaczył że telefon dziwnie drży i zaczął na ten telefon polować :ryk:
..okazało się że Pasztecikowi zrobił się "tylko ropień" od któregoś z zastrzyków który już b. ładnie się goi,ale początek był na prawdę horrorystyczny :twisted: :ryk: -Pasztecik chodzi w opatrunku na pleckach i w kaftaniku sterylkowym :ryk:

Fidze nie będzie podobno potrzebna operacja-oczko goi się na 5+ !

Bardzo fajny jest Kangoo-wariuje i podkochuje się z wzajemnością z Uli-nigdy nie sądziłąm że ślepy kotek może być tak szczęśliwy :1luvu: a kotczka z niewładną przednią łapunią może tak szleć na drapaku 8O -czyli szykuje nam się kolejny dwupaczek który ze względu na uczucia bedzie mógł pójść tylko we dwoje-tym razem ślepy i kulawa :kotek: :kotek: :1luvu:

poza tym mamy jeszcze kolejną parkę która się kocha-Zozi2 i Śnieżka-wciąż są razem i wszystko robią razem :D

Diego bardzo zważniał odkąd wyzdrowiał-nie pozostało nawet wspomnienie po tym słodkim, miziastym, wyleniałym i łysym norwegu który do nas przyjechał..

Mamuśka-oby Lulek nie zamienił się w Kałbojsika/Maciusia :strach: -nie wiem czy Mama powinna mu tak na wszystko pozwalać aby Jej się nie rozwydrzył..Duża Maciusia nie odzywa się od wizyty behawiorystki a mnie behawiorystka zakazała kontaktować się z Panią jako pierwszej....

Cały czas obiecuję sobie że napiszę lub zadzwonię do wszystkich swoich domków choćby z życzeniami ale i żeby spytać jak się mają kicie,ale ciągle czasu nie starcza mi nawet na bieżące sprawy...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie gru 18, 2011 23:34 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

A jak Margarita? :)
No i oczywiście Burania, Pedros, Nesca, Kulka, Funio, Rysia, Krówka i Milka oraz trzy skórki :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie gru 18, 2011 23:52 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Całe pozostałe towarzystwo bez znaczących zmian-powolne postępy w leczeniu i w oswajaniu :mrgreen:

natomiast wśród rezydentów dziwne układy-Belentek przytyła i tłucze ją Durny, Charlie-gówniarzyk jeden, tłucze Plastusię a Smartek zrobił się strasznie niedotykalski i albo śpi albo tłucze Kropkę.. :roll:

smarti

Post » Nie gru 18, 2011 23:57 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

noo-i mam trzech damskich bokserków :kotek: :kotek: :kotek: :twisted:

smarti

Post » Pon gru 19, 2011 7:34 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Cześć Kochani! :)
Widzę, że u kociastych jak wśród rodzeństwa - ogólnie się kochają, ale czasami wióry lecą.
U mnie też czasami któryś pacnie drugiego łapką, a zaraz potem się liżą :1luvu:

Erin

Post » Pon gru 19, 2011 10:50 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Gibutkowa pisze:Jadwinia naparapetowa :)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:) dzięki Tobie Smartinku :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]