sosna pisze:Femka pisze:Kto z osób piszących w tym wątku był w przeciągu ostatnich 6 miesięcy w Korabiewicach?
Ja byłam.
Czy możesz odpowiedzieć tak/nie na pytanie: czy w Korabiewicach ma miejsce dramat zwierząt?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sosna pisze:Femka pisze:Kto z osób piszących w tym wątku był w przeciągu ostatnich 6 miesięcy w Korabiewicach?
Ja byłam.
gagata1 pisze:(...)Mnie osobiscie jest wszystko jedno, która organizacja /osoba prywatna to robi, byle było zgodne z prawem i bez szkody dla zwierząt.(...)
Femka pisze:sosna pisze:Femka pisze:Kto z osób piszących w tym wątku był w przeciągu ostatnich 6 miesięcy w Korabiewicach?
Ja byłam.
Czy możesz odpowiedzieć tak/nie na pytanie: czy w Korabiewicach ma miejsce dramat zwierząt?
Nie musze nakręcać, przecież to prawda. A jesli już potepiono tu w czambuł i T.Lesina i Arke i kogos tam jeszcze, to wypadałoby żeby userzy wiedzieli, komu chcieliby przekazac korabiewickie zwierzeta.Feebee pisze:gagata1 pisze:(...)Mnie osobiscie jest wszystko jedno, która organizacja /osoba prywatna to robi, byle było zgodne z prawem i bez szkody dla zwierząt.(...)
I dlatego wklejasz tu i nakręcasz akcję przeciwko Bielawskiemu?
Femka pisze:otóż ja sobie tak butnie potępię wszystkich "działaczy", którzy prężnie wokół Korabiewic się krzątają. Złamanego grosza bym nie dała za żadną ze stron, bo nawet jeśli jedna ze stron jest ta dobra, to przez tyle lat okazała się kompletnie nieskuteczna.
Ale to, kto jest dobry a kto zły, to akurat z wątku nie wynika i raczej nie wyniknie. Jeśli się ma odrobinę zdrowego rozsądku.
sosna, błagam, daj spokój już temu "materiałowi dziennikarskiemu".
gagata1 pisze:Nie musze nakręcać, przecież to prawda. A jesli już potepiono tu w czambuł i T.Lesina i Arke i kogos tam jeszcze, to wypadałoby żeby userzy wiedzieli, komu chcieliby przekazac korabiewickie zwierzeta.Feebee pisze:gagata1 pisze:(...)Mnie osobiscie jest wszystko jedno, która organizacja /osoba prywatna to robi, byle było zgodne z prawem i bez szkody dla zwierząt.(...)
gagata1 pisze:Nie musze nakręcać, przecież to prawda. A jesli już potepiono tu w czambuł i T.Lesina i Arke i kogos tam jeszcze, to wypadałoby żeby userzy wiedzieli, komu chcieliby przekazac korabiewickie zwierzeta.Feebee pisze:gagata1 pisze:(...)Mnie osobiscie jest wszystko jedno, która organizacja /osoba prywatna to robi, byle było zgodne z prawem i bez szkody dla zwierząt.(...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Tundra i 86 gości