A Erwin to kot bez agresji. Za to mój ulubieniec Hans uwielbia lekko podgryzać, przytrzymać dłoń pazurkami i odbijać tylnymi łapami. ale robi to delikatnie i z wdziękiem. Uwielbiam się tak z nim bawić.
Tylko z Twoich opisów wynika, ze kot B. bardzo się do tego przykłada. A po zabawie z Hansem nie ma nawet najmniejszego śladu na skórze, żadnych zadrapań. Dziewczyny preferują zabawy z piórkami. Na kolanach mają być tylko miziane. Po 10 dniach zakraplania oczko Helgi idealne. Kicia pozwala wziąć się na ręce HSB. Jest spokojna dopóki ja się nie pojawię. Moja obecność to po prostu zapowiedź kolejnej dawki leku.
Ja po prostu cykam. A że mam marny aparat, który długo się zastanawia zanim się zdecyduje zrobić zdjęcie to czasami mam niespodziewajkę
Dzisiaj rano kroiłam cebulę. Hans jak zwykle mi towarzyszył. Cebula była soczysta, spłakałam się. I Hans też Ten kocurek ma oczka jak pięciozłotówki a wtedy mrużył oczka i wyglądało jak by miał zamiar płakać. W końcu uciekł i zaczął kichać. Rozbawił mnie
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.