Tyle samo co bez kota, czy z każdym kotem tyle samo?selene00 pisze:...Bo co kota wzięłam, to tyle samo ważyliśmy.
Ile cyfr waga wyświetla w zakresie do 99kg??
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tyle samo co bez kota, czy z każdym kotem tyle samo?selene00 pisze:...Bo co kota wzięłam, to tyle samo ważyliśmy.
PcimOlki pisze:Tyle samo co bez kota, czy z każdym kotem tyle samo?selene00 pisze:...Bo co kota wzięłam, to tyle samo ważyliśmy.
Ile cyfr waga wyświetla w zakresie do 99kg??
To jest za mało do ważenia kotów. Sam błąd kwantyzacji +- ostatnia cyfra. Potrzebujesz takiej, która wyświetla 2 cyfry po przecinku lub takiej jak moja. Wbrew pozorom da się futrzaka przekonać do siedzenia przez chwilę spokojnie. Zwłaszcza gdy waga stoi nad kaloryferem - same włażą i śpią.selene00 pisze:...Waga wyświetla tylko jedną cyfrę po przecinku. ...
Nie jest bardzo dokładna. Na 3 miejscu po przecinku wyświetla tylko 0 i 5. Gdy kociszcze na niej siedzi, dwie ostatnie cyfry latają jak głupie. Trzeba futro czymś zainteresować, by sie nie wierciło. Najlepiej włączyć gdy kociszcze nań śpi i pogonić gdy się wyzeruje.selene00 pisze:Twoja mi się zdecydowanie podoba.![]()
Jest dokładna. ...
selene00 pisze:Dzięki.Poszukam więc na Allegro.
Jeszcze chodzi mi po głowie pomysł z wagą dla niemowląt.
Duszek686 pisze:Rany![]()
A na co Wam te wszystkie ustrojstwa..?
W pracy mam szalkową. Z odważnikami. Baaardzo dokładna![]()
Mogę użyczyć
mógłby być jedynie kłopot z usadzeniem Silensowego zadka na szalce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości