Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 17, 2011 13:27 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

joanna3113 pisze:Basia może poproś kogoś niech to wrzuci na dogo

Na dogo jest napisane z dogo dziewczyny prosiły o napisanie tutaj.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob gru 17, 2011 16:00 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Zajrzałam sobie na szwajcary bo podczytuje zawsze o berneńczykach i przeczytałam o zlikwidowanej pseudo hodowli w Wielkopolsce.Byly tam dwie bernenki,boksery ,labradory,bigle, psy szkielety oraz martwe.Czy ten horror nigdy się nie skończy czemu ludzie nadal kupię psy bez rodowodów zamiast brać ze schronisk ,koty również.Nie umiem tego pojąć. :evil: Fotki Lordowi zrobiłam ale byle jakie.Niestety mam wrażenie ,ze Lord jest coraz agresywniejszy wobec dorosłych kotów,toleruje tylko maluchy.Odizolowałam go w łazience bo tłucze wszystko bardzo to otworzył sobie drzwi.Jest to niezwykle inteligentny kot ,wszystko rozumie ale nie cierpi innych dorosłych kotów.Ugryzł też dzisiaj moją koleżankę .

horacy 7

Post » Sob gru 17, 2011 16:08 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

bo mało kto wie, że w schronach sa tez psy rasowe i koty rasowe lub oba gatunki w typie rasy.. dosłownie. tez nie wiedziałam i moje oczy były taaakie 8O 8O 8O 8O jak sie dowiedziałam. siostra Tż ma psa rasowego, nawet ma tatuaz w uchu, po tym doszli, labradora własnie ze schronu wyciagnietego przez fundacje, byli dt dla niego, teraz sa ds. a hodowca? w d....e głęboko mial co sie stalo z psem z jego hodowli :roll:
szczęka tez mi opadła, jak zobaczylam na samym poczatku bytowania na miau, jakie cuda sa w schronach(chodzi mi o koty), jak je z poswieceniem wyciagacie do dt....
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Sob gru 17, 2011 16:29 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Jedno jest pewne ,ze rasowe zabierają fundacje a kundelki są w gorszej sytuacji.Te bernenki już bezpieczne bo Fundacia Pasterze działa prężnie bardzo.Gdyby bylo trzeba berneńczyka od razu wzięłabym na tymczas ,ale dzięki bogu,ze w Szczytnie jest ich bardzo mało. Z rodowodem tylko mój i koleżanki,reszta z pseudo hodowli.Co to za hodowca który nie zabierze swojego psa.Porażka.Koty też ,w ciągu kilku miesięcy w takim Szczytnie mam na tymczasie drugiego dlugowłosego kota.

horacy 7

Post » Sob gru 17, 2011 23:02 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

To już nie jest pies hodowcy. Hodowca skasował kasę za psa i ma z głowy :evil:
Piszę o tym konkretnym, który się nie zainteresował (wyjaśniam, żeby nikt nie poczuł się dotknięty niesłusznie)
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie gru 18, 2011 9:04 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

MalgWroclaw pisze:To już nie jest pies hodowcy. Hodowca skasował kasę za psa i ma z głowy :evil:
Piszę o tym konkretnym, który się nie zainteresował (wyjaśniam, żeby nikt nie poczuł się dotknięty niesłusznie)

Hodowca nie hodowca ,bo w umowie jest zawarte ,ze właściciel bez hodowcy nie moż,e nawet psa odsprzedać,bynajmniej ja tak mam.Szkoda ,ze niektórzy hodowcy są tacy, nie napisze kto to jest bo będzie niecenzuralnie.Mi koty uratowane można zwrócić a tam psa nie można ,porażka. :| U mnie nadal awantura kocia i kocio-ludzka,bo Lord nie lubi czesania i ciężko było,warki i łapoczyny i podwozie nie doczesane i ogon też.Lord bronił tych części ciała jak prawdziwy lew.Za to zaczął się bawić z maluchami ,śmiesznie to wygląda bo mam wrażenie ,że on sie nigdy nie bawił i nie wie jak .Dostał po głowie od małego i dopiero był zdumiony.Własnie się wybieram do schroniska.

horacy 7

Post » Nie gru 18, 2011 10:14 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Moj pierwszy kot w ogole byl niedotykalski od polowy tulowia po sama dupke i ogon. Niektore tak maja po prostu. Lordzie ach Lordzie, pieknosci Ty :1luvu: :1luvu:
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Nie gru 18, 2011 12:02 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Wrócilam ze schroniska i jestem załamana,mam dość.Kurcze nie ma jak to zamknąć oczy i nic nie widzieć. :cry: Teraz muszę przepłakać resztę niedzieli by zacząć funkcjonować.Wszystkie ciuchy w praniu i lek p/depresyjny w ramionach czyli maluchy i Zosia.

horacy 7

Post » Nie gru 18, 2011 12:07 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Basiu jak Zoja
joanna3113

Post » Nie gru 18, 2011 12:56 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Zoja trwa i wygląda nieźle w porównaniu z innymi kotami.

horacy 7

Post » Nie gru 18, 2011 13:35 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

horacy 7 pisze:Zoja trwa i wygląda nieźle w porównaniu z innymi kotami.

A Przylepa? W jakim jest stanie? :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie gru 18, 2011 13:47 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Dla fanek i fanów Lorda :mrgreen:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie gru 18, 2011 13:56 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

I jeszcze białe :) no i Lordzio trochę też :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Nie gru 18, 2011 16:55 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

O rany!!!!! Ale białe maluchy są już ogromne!!!!! :piwa:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Nie gru 18, 2011 19:29 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

kasztanowa7 pisze:O rany!!!!! Ale białe maluchy są już ogromne!!!!! :piwa:

Wioletko mają już około 4 miesięcy i są niesamowici,teraz asystuję przy pisaniu na forum. :kotek: Lord też zrobił postęp bo po zawolaniu przyszedl sam na kolana ,przytulił się i dał sie głaskać,teraz leży przy szafie i patrzy na mnie i maluchy i pewnie nie rozumie co to za przytulanie jest. :roll:

horacy 7

[poprzednia][następna]