Dzisiaj rano odkryłam włam do dwóch worków z chrupkami.
Teraz mam stracha czy , któryś kot nie połknął odrobiny folii.
Co ciekawe jeden worek był zapakowany podwójnie i tak się włamały.
Moderator: Estraven
persiak1 pisze:Czy wasze koty kiedykolwiek włamały się do worka z karmą? To znaczy czy same go sobie otworzyły?
Dzisiaj rano odkryłam włam do dwóch worków z chrupkami.
Teraz mam stracha czy , któryś kot nie połknął odrobiny folii.
Co ciekawe jeden worek był zapakowany podwójnie i tak się włamały.![]()
Kiedyś martwiłam się, że futrzaki nie mają apetytu, nie interesują się zawartością miseczek. Już chciałam do wetki z nimi gonić, kiedy odkryłam, że wór suchego, schowany w szafce stojącej w sionce, jest niemal pusty. Nic nie było widać, bo skubańce znalazły z tyłu dojście do wnętrza szafki, która miała z przodu zabezpieczone drzwiczki.persiak1 pisze:Szukam takiego dużego pojemnika. W mniejsze mam przesypane , a i tak ciągnie do lepszego. Dziś dorwały royala maine coon 4 kilowego i jakąś nową karmę breklies czy coś w tym stylu.![]()
persiak1 pisze:Szukam takiego dużego pojemnika. W mniejsze mam przesypane , a i tak ciągnie do lepszego. Dziś dorwały royala maine coon 4 kilowego i jakąś nową karmę breklies czy coś w tym stylu.![]()
Koszmaria pisze:moje się nie włamują-jak koty coś chcą,to koty przegryzają...
vega013 pisze:Kiedyś zostawiliśmy na noc na kuchence barszcz z uszkami w dużym garnku. Rano przykrywka była zrzucona na podłogę, a w garnku został sam barszcz, nie było w nim ani jednego uszka. Kocie łapki były czyściutkie, bez śladu barszczu, a przecież musiały wyławiać z niego uszka. Pycholki również były czyste.
mziel52 pisze:vega013 pisze:Kiedyś zostawiliśmy na noc na kuchence barszcz z uszkami w dużym garnku. Rano przykrywka była zrzucona na podłogę, a w garnku został sam barszcz, nie było w nim ani jednego uszka. Kocie łapki były czyściutkie, bez śladu barszczu, a przecież musiały wyławiać z niego uszka. Pycholki również były czyste.
Może to jednak tż spożył?Barszcz farbuje, powinny być ślady.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości