Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 17, 2011 19:04 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

izka53 pisze:Obrazek

Karolek(ona) pisze:
joszko89 pisze:To zyskałaś na czasie z naprawą :ok: Moja Nela mi dziś weszła na drzwi i tez wyła, bo zejść to już nie szło :mrgreen:

ciekawe co zrobia jak beda same w domu

Zawsze się da zejść, to próba naszej wytrzymałości - nie poddawać się - wlazłaś , to zejdż :mrgreen:
A co będą robić jak będą same - to samo co zawsze, moje , np , podpisują chyba pakt o nieagresji. Jak jestem w domu , to Sajgon jakiś , jak wracam po ok 8 godz samotności kotów, to oba zaspane i żadnych śladów demolki 8O
U młodego ADHD załącza się w ciągu 15 sek po przekroczeniu przez mnie progu domu i przez jakieś pół godz wszystko fruwa :mrgreen:

moje chyba jaks same siedza tez spia ale za to jak wracam to zaraz ktorym musi walnąc klocka albo jak ktos przyjdzie
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob gru 17, 2011 19:04 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

bozena640 pisze:Obrazek

dzięki i na wzajem
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Sob gru 17, 2011 19:05 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

joszko89 pisze:Dzień dobry :D

a dobry wieczór

Karolek(ona)

Post » Sob gru 17, 2011 19:05 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

Edytka1984 pisze:witamy

Obrazek

witajcie

Karolek(ona)

Post » Sob gru 17, 2011 19:06 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

bulba pisze:Cześć Karolka :D :D :D
Miłej soboty życzę :D

Hej Kasiolka i wzajemnie :mrgreen:

Karolek(ona)

Post » Sob gru 17, 2011 19:06 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

Myszolandia pisze::1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

hej Mysiu - to oczko to mnie puszczasz ??

Karolek(ona)

Post » Sob gru 17, 2011 19:10 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

vailet pisze:Witamy Karola sobotnio,pogoda bleee :x wieje na 10 piętrze aż gwiżdże.Ja wieczorkiem sobie kimnełam i o 5 poszłam spać :mrgreen: Rano TŻ niechcący mnie obudził i już nie mogłam zasnąć :x Wczoraj skończył 50 lat 8O 8O (dziadek nie?) :mrgreen: ale trzyma się :ok: Oczywiście piwko wypił :x a ja wcale nie piję i głośny był że co chwilę go uciszałam :mrgreen:

ja o 4tej sie obudzilam bo koty szalaly, poszlam siku a tu młody za mna. wracamy do wyra a gdzie mu do saania, koty sie gonia, suszarka lata z praniem, o 5 Filip slysze jak wyzywa po swojemu w lazience, wchodze a ona zeby chce myc, a chwile wczesniej snaidanie sobie zazyczyl, umyl kły, zjadl te cholerne parówki 30 minut chyba bo je w poliki poupychal - w koncu sie wkurzylam wlaczylam mu bajki odwrucilam dupa i spalam dalej do jakiej 8smej prawie,
a ty co chlopu piwa zalujesz - jeszcze go wykastruj i wszystkiego zakarz :P

Karolek(ona)

Post » Sob gru 17, 2011 19:12 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

puszatek pisze:witajcie, Ciociu z chłopakami :1luvu:
to ja Figusia...duża dziś w domu i nie da rady się powściekać :mrgreen:
ale co my mamy robić jak nas zostawia samych na całe dni...no powiedzcie sami...co :?: :lol:
Figusia

Hej Figa - no jak jest duza tym bardziej sie wsciekajcie niech widzi co traci

Karolek(ona)

Post » Sob gru 17, 2011 19:13 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

zwierzak08 pisze:Heloł Chłopaki :kotek:

helou Kita i to drugie (SeBeK?)

Karolek(ona)

Post » Sob gru 17, 2011 19:13 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

Karolek(ona) pisze:
vailet pisze:Witamy Karola sobotnio,pogoda bleee :x wieje na 10 piętrze aż gwiżdże.Ja wieczorkiem sobie kimnełam i o 5 poszłam spać :mrgreen: Rano TŻ niechcący mnie obudził i już nie mogłam zasnąć :x Wczoraj skończył 50 lat 8O 8O (dziadek nie?) :mrgreen: ale trzyma się :ok: Oczywiście piwko wypił :x a ja wcale nie piję i głośny był że co chwilę go uciszałam :mrgreen:

ja o 4tej sie obudzilam bo koty szalaly, poszlam siku a tu młody za mna. wracamy do wyra a gdzies mu do psania, koty sie gonia, suzarka lata z praniem, o 5 Filip slysze jak wyzywa po swojemu w lazience, wchodze a ona zeby che myc, a chwile wczesniej snaidanie sobie zazyczyl, umyl kły, zjadl te cholerne parówki 30 minut chyba bo je w poliki poupychal - w koncu sie wkurzylam wlaczylam mu bajki odwrucilam dupa i spalam dalej do jakiej 8smej prawie,
a ty co chlopu pwa zalujesz - jeszcze go wykastruj i wszystkiego zakarz :P

Nie żałuję :mrgreen: ale ja nie mogę nic nawet piwa to się wkurzam :mrgreen: bo gadał jak najęty.Kastrować go nie muszę,nie sika po ścianach :mrgreen: :ryk: :ryk:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob gru 17, 2011 19:15 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

na lekach jesteś, że nie możesz??

Karolek(ona)

Post » Sob gru 17, 2011 19:55 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

Karolek(ona) pisze:na lekach jesteś, że nie możesz??

Tak,ale nawet jak nie jestem to boli mnie żołądek po najmniejszej ilości :x
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob gru 17, 2011 20:00 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

vailet pisze:
Karolek(ona) pisze:na lekach jesteś, że nie możesz??

Tak,ale nawet jak nie jestem to boli mnie żołądek po najmniejszej ilości :x

pewnie lekami załatwił się :roll:

Karolek(ona)

Post » Sob gru 17, 2011 20:01 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

A ja tam mogę wszystko....
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob gru 17, 2011 20:03 Re: Garfield & Toffik - i nasz "Dom wariatów" cz.2

kalair pisze:A ja tam mogę wszystko....

żalisz sie czy chwalisz :ryk:

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]