Moje śliczne panienki LILA i KAJA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 15, 2011 22:09 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

joszko89 pisze:znam ten ból...mnie też już ledwo stać, a oprócz kotów mam jeszcze psy :mrgreen: Jednak nie wyobrażam sobie bez nich wszystkich życia :1luvu: Jakoś to wszystko będzie... :ok:

dokladnie tez tak myslę... nie da sie bez nich zyc.. jak tylko bedziemy mieli swoje mieszkanie to wezmiemy jeszcze kotka...:) ale poki co na wynajetym to nie tak latwo... wlascicielka nie za bardzo przychylnym okiem patrzy na Lile... a o Kaji nie wie 8O Pewnie jak kiedys sie zjawi to schowam ją w łazience :roll:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Czw gru 15, 2011 22:15 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Oj to niedobra właścielka :roll: Nie wie jakie dobre towarzystwo traci :D

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Czw gru 15, 2011 22:46 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

joszko89 pisze:Oj to niedobra właścielka :roll: Nie wie jakie dobre towarzystwo traci :D

Mysle ze koty bardziej znają sie na ludziach niz my sami... Np. Lila na dzien dobry syknęla na nią... 8O pomimo faktu iz od jej narodzin nie slyszalam aby na kogos lub na coś zasyczala... :roll:

ninakiler

Post » Pt gru 16, 2011 11:26 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Jakbym widziała swoją Kaję: :ryk: :ryk: :ryk:
http://www.youtube.com/watch?v=BWIPZvwc ... ure=relmfu

A tu Lila i Kaja na początku swej znajomości :lol: :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=3VLcLH97 ... re=related

ninakiler

Post » Pt gru 16, 2011 15:46 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Witam piekne Damy :mrgreen: Jak tam panny dzień spędzają? U nas taka wichura, że wszystko na podwórku się rusza i panny ciągle w oknach siedzą :wink:

joszko89

Post » Pt gru 16, 2011 21:52 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

joszko89 pisze:Witam piekne Damy :mrgreen: Jak tam panny dzień spędzają? U nas taka wichura, że wszystko na podwórku się rusza i panny ciągle w oknach siedzą :wink:

u nas jak zwykle... spanko i gonitwy, spanko i gonitwy... itede itepe :ryk: :ryk: :ryk:

Dzis Kajunia ukradła mi kiełki słonecznika... i zeżarła 8O 8O 8O Normalnie to mały jamochłon :roll: zje wszystko... doslownie. Kradnie okruszki, orzeszki, ser, wedline, oliwki, kukurydze, ogorka konserwowego, kawalek papryki, jakiegos chipsiaka, gotowane warzywa... normalnie pierwszy raz poznalam takiego kotka który by jadl wszystko : :lol: wystarczy ze cos spadnie... jakis malutki kawalek i juz z nim w nogi. Normalnie masakra :lol:

ninakiler

Post » Pt gru 16, 2011 21:58 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

A podobno koty są miesożercami.
Twoje są wszystkożerne? 8O

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Pt gru 16, 2011 22:15 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Kajka wie, że trzeba jadać urozmaicono :mrgreen: Ciesz się, bo byanjmniej nie musisz zbierać tego co spadnie :ryk: Moja Linka i Rubisia też różne rzeczy zjedzą, Megi i Oluś typowo mięsożerni, natomiast Nela uwielbia chipsy, prażynki i tym podobne :mrgreen:

joszko89

Post » Sob gru 17, 2011 11:57 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

A może Kaja chwyta w zabki, ucieka a potem chowa za meblami jak się już tym pobawi? Moje kociaste kradną wszystkie małe kawałki i bawią się nimi :)
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Sob gru 17, 2011 12:04 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Bazyliszkowa pisze:A podobno koty są miesożercami.
Twoje są wszystkożerne? 8O

no wlasnie tez sie dziwie... moja Lila to strasznie wybredna... czasem jak spadnie kawalek wedliny ktorej nie lubi... to nawet nie tknie... Typowy mięsożerca... ale Kaja zjada wszystko co spadnie 8O dzis robilam salatke i zlizala deske po ananasie jak tylko na chwile zostawilam ją na blacie (deske oczywiscie) :roll:
joszko89 pisze:Kajka wie, że trzeba jadać urozmaicono :mrgreen: Ciesz się, bo byanjmniej nie musisz zbierać tego co spadnie :ryk: Moja Linka i Rubisia też różne rzeczy zjedzą, Megi i Oluś typowo mięsożerni, natomiast Nela uwielbia chipsy, prażynki i tym podobne :mrgreen:

Kaja ma podobne zapędy co Nelka :ryk:
ewka63 pisze:A może Kaja chwyta w zabki, ucieka a potem chowa za meblami jak się już tym pobawi? Moje kociaste kradną wszystkie małe kawałki i bawią się nimi :)

Sprawdzalam... ale jednak nie... wiekszosc porywa i zjada na srodku pokoju i widze to. :D ostatnio jak porwala orzeszka to schrupala zaczym zdolalam do niej doleciec :ryk: Musze uwazac jak cos szykuje...bo niechce by jej cos zaszkodzilo... a naprawde je wszystko... no jedyne czego nie chciala to cebuli jak krązek spadł. Powąchała skrzywiła się i uciekła :1luvu:

ninakiler

Post » Sob gru 17, 2011 12:09 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

To dobrze, bo cebula dla kocików jest trująca.
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Sob gru 17, 2011 12:22 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

ewka63 pisze:To dobrze, bo cebula dla kocików jest trująca.

dlatego sie ciesze...bo zawsze jak cos ukradnie to boje sie ze jej zaszkodzi..:/

ninakiler

Post » Sob gru 17, 2011 12:29 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

miałam kiedyś kota wielbiciela właśnie solonych paluszków i orzeszków :mrgreen: no normalnie życie by za nie oddał :ryk:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Sob gru 17, 2011 12:30 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Koty ma mają dziwne smaki jak widzę! :mrgreen:

joszko89

Post » Sob gru 17, 2011 12:30 Re: NOWY KOTEK I STARY BYWALEC. Moje małe miłości LILA I KAJA

Moja Bajka też jest prawie wszystkożerna. Lubi na przykład chleb. I gotowane ziemniaki. :lol:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]