Szczytno. Tymczasy u horacy 7. Szukamy kotom domów.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 16, 2011 22:15 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

MOże będzie niespodzianka za chwilę.Halbina z tymi hormonami masz racje trzeba czasu wiecej.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt gru 16, 2011 22:18 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

A tutaj fotki tymczasów, które znalazły DS w Mrągowie :) Więcej napisze Basia :)

tamdam tamdam: Sit,Kala i Szajba

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Tutaj moje 2 najlepsze :mrgreen:

Obrazek

tutaj pozwoliłam sobie trochę namieszać żeby jednak wizerunku nie upubliczniać

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Pt gru 16, 2011 22:25 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

no my ciagle mamy nadzieje, ze jednak Lord zrozumie, ze tu czeka na niego domek niewychodzacy, z kumplem do kociego pogadania i tylko niech hormony mu sie uspokoja, to zobaczymy czy zmieni sie jego stosunek do kotow doroslych :wink:
ten kot przy komie jest powalajacy na zdjeciu :mrgreen:
powodzenia kotulki w nowym domku :ok:
Ostatnio edytowano Pt gru 16, 2011 22:26 przez alma_uk, łącznie edytowano 1 raz
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Pt gru 16, 2011 22:26 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Pan który przyjechał po dwa kociaki został wybrany przez trzecia koteczkę .Dziewczynka sama weszła mu w ramiona i nie miała zamiaru zrezygnować ,sama się wyadoptowała.Bardzo urosły dzieciaki.Wszystkie przeżyły pp i znalazły szczęśliwie domy.Czwarta z rodzeństwa dziewuszka zamieszkała w Olsztynie u studentki weterynarii.

horacy 7

Post » Pt gru 16, 2011 22:31 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Przy kompie sa dwa ,drugiemu główka wystaje .Słodkie są. :1luvu: Moje koty oszalały Atomek próbował przyłożyc Śnieżynce ,ta biedula to zawału dostanie.Umie bic tylko Niuńka. :mrgreen:

horacy 7

Post » Pt gru 16, 2011 22:37 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

rety jakie one już duże :1luvu:

penelope20

Od: Śro paź 05, 2011 22:50

Post » Pt gru 16, 2011 22:39 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Penelope pamiętasz te kruszyny ,jak się cieszę ,ze im się udało. :1luvu:

horacy 7

Post » Pt gru 16, 2011 22:43 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

quote="horacy 7"]Przy kompie sa dwa ,drugiemu główka wystaje .Słodkie są. :1luvu: Moje koty oszalały Atomek próbował przyłożyc Śnieżynce ,ta biedula to zawału dostanie.Umie bic tylko Niuńka. :mrgreen:[/quote]
Basiu naucz rezydentkę asertywności co to znaczy żeby gówniarze biły starszego :lol: , a Lorda trzeba nauczyć że damy się nie bije.
Śnieżynka nie daj się wal ile wlezie, ty jesteś najważniejsza razem z innymi rezydentami.
Basiu przekaż to jej domek, gnoi do konta, a Lord jak nie to pójdzie do domku wychodzącego, Śnieżynka kobiety sa twarde :ok:
joanna3113

Post » Pt gru 16, 2011 22:47 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Śnieżynka to twardziel tylko w stosunku do Niuńka,on się jej panicznie boi .Macocha jedna dawno zapomniała ,że to jej syn.Maluchy zaś są tak odważne ,niczego się nie boja ,ze nawet do niej wyciągnęły pazurki.

horacy 7

Post » Pt gru 16, 2011 23:03 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Śnieżynka :ok:
joanna3113

Post » Sob gru 17, 2011 5:43 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Dobre wieści :ok:
Co do kolejki po koty długowłose, to im jest większa, tym bardziej trzeba się jej przyjrzeć 8)
Basiu, po co Ty czytasz, co sławni ludzie mają do powiedzenia, to nie wiem. Kieruj się własnym rozumem i sercem oraz intuicją.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob gru 17, 2011 9:23 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Dzisiaj pewnie u mnie nie będzie już żadnego kota do adopcji bo wszystko zamorduję.Pobudka, dzikie wrzaski moich kotów i kolejna awantura z Lordem.Następnie maluchy szalejące na moim łóżku, jak to nie podziałało ,spadające ostatnie donice z kwiatami.W chacie pobojowisko ,pełno ziemi i te dwa białe szatany zadowolone w środku tego bałaganu,trzymajcie mnie. :mrgreen:

horacy 7

Post » Sob gru 17, 2011 9:55 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

horacy 7 pisze:Dzisiaj pewnie u mnie nie będzie już żadnego kota do adopcji bo wszystko zamorduję.Pobudka, dzikie wrzaski moich kotów i kolejna awantura z Lordem.Następnie maluchy szalejące na moim łóżku, jak to nie podziałało ,spadające ostatnie donice z kwiatami.W chacie pobojowisko ,pełno ziemi i te dwa białe szatany zadowolone w środku tego bałaganu,trzymajcie mnie. :mrgreen:

Basiu może miałaś przesadzić kwiaty i zapomniałaś, przypomnij Sobie, one Ci po prostu przypomniały :lol: , takie niewiniątka, kochane. :D
joanna3113

Post » Sob gru 17, 2011 11:15 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Dziewczyny pilnie poszukujemy dt dla 4 miesięcznej suczki na okres 23 grudzień 2 styczeń.Inaczej szczenie może nioe przeżyć .Karma zapewniona moze też być to płatny dt tylko Szczytno -Olsztyn lub okolice wchodzą w grę bo 2 stycznia będziemy już miały dt stały.Mamy czas do jutra.

horacy 7

Post » Sob gru 17, 2011 11:50 Re: Tymczasy u horacy 7. Białe, długowłose - do wyboru :)

Basia może poproś kogoś niech to wrzuci na dogo
joanna3113

[poprzednia][następna]