jasdor pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=137046&start=0
Podpiszcie, to jakiś koszmar
Podpisałam!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=21&t=137046&start=0
Podpiszcie, to jakiś koszmar
charm pisze:Za chwilę wychodzę z pracy... po raz ostatni....
pominę fakt, że zarzęd zadecydował o odcięciu mnie od firmowej poczty, żebym przypadkiem nie wysłała maila pożegnalnego.... żeby chociaż ludzie spoza centrali, z którymi współpracowałam wiedzieli... ale cóż....![]()
Ale za to od współpracowników i szefs dostałam kalendarz simon cata(ścienny i "menadżerski")
![]()
![]()
![]()
Będzie mi brakowało tej ekipy....
Asia_Siunia pisze:
Sol....Może któryś potrzebował tego widelca na gwałt ę
![]()
[/color]
AniHili pisze:Koci bogowie....ja sama siebie zaczynam przerażaćPolazłam do łazienki, w jednej ręce dzierżąc skarpetki, które miałam wrzucić do pralki, a w drugie garść chusteczek, które planowałam zutylizować w toalecie. Jak myślicie, czego omal nie spuściłam w kiblu?
![]()
pomponmama pisze:AniHili pisze:Koci bogowie....ja sama siebie zaczynam przerażaćPolazłam do łazienki, w jednej ręce dzierżąc skarpetki, które miałam wrzucić do pralki, a w drugie garść chusteczek, które planowałam zutylizować w toalecie. Jak myślicie, czego omal nie spuściłam w kiblu?
![]()
AniHili to jeszcze nic - dwa dni temu poszłam do łazienki zrobić sobie makijaż i umyłam zęby spiralką do rzęs...
AniHili pisze:Koci bogowie....ja sama siebie zaczynam przerażaćPolazłam do łazienki, w jednej ręce dzierżąc skarpetki, które miałam wrzucić do pralki, a w drugie garść chusteczek, które planowałam zutylizować w toalecie. Jak myślicie, czego omal nie spuściłam w kiblu?
![]()
playbunny71 pisze:AniHili pisze:Koci bogowie....ja sama siebie zaczynam przerażaćPolazłam do łazienki, w jednej ręce dzierżąc skarpetki, które miałam wrzucić do pralki, a w drugie garść chusteczek, które planowałam zutylizować w toalecie. Jak myślicie, czego omal nie spuściłam w kiblu?
![]()
a co to było ??
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 364 gości