SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 16, 2011 18:58 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Przed chwilą Punia zaatakował wielki niebieski balon, przytargany przez moją młodszą córkę z jakiegoś jarmarku...mina Puśka bezcenna :ryk: :ryk: :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt gru 16, 2011 18:58 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Gosia jarasz juz w piecu :?: :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt gru 16, 2011 19:04 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kotx2 pisze:Gosia jarasz juz w piecu :?: :D

Dzisiaj trochę przyjarałam :D ...na początku się kopciło, ale potem załapało :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt gru 16, 2011 19:05 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:
kotx2 pisze:Gosia jarasz juz w piecu :?: :D

Dzisiaj trochę przyjarałam :D ...na początku się kopciło, ale potem załapało :ok: .

i jak jest :?: :D

kotx2

Post » Pt gru 16, 2011 19:13 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Jeszcze nijak, bo nie dokładałam...na razie nie mam na tyle węgla, żeby w obu piecach palić cały czas, trzymam na mrozy :ok: .
Mam niecałe dwie tony...no, już trochę mniej...
Ale jak się naprawdę zimno zrobi, to będzie cudnie od tego pieca :1luvu: .
Najważniejsze, że sie pali :ok: .

vip

Post » Pt gru 16, 2011 19:14 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Jeszcze nijak, bo nie dokładałam...na razie nie mam na tyle węgla, żeby w obu piecach palić cały czas, trzymam na mrozy :ok: .
Mam niecałe dwie tony...no, już trochę mniej...
Ale jak się naprawdę zimno zrobi, to będzie cudnie od tego pieca :1luvu: .
Najważniejsze, że sie pali :ok: .

:ok:

kotx2

Post » Pt gru 16, 2011 19:23 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Wstałem, bo te krzesła w kuchni nie bardzo się nadają dla kota słusznej wielkości....

Obrazek

....to sobie poszłem na blat, a co! Tam więcej miejsca, ale twardo.

Obrazek

" A idźże z tym błyskaniem, ja tu spać próbuję! " :evil:

Obrazek

vip

Post » Pt gru 16, 2011 19:28 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Tyle radości z oglądania Puniowego tyłeczka :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pt gru 16, 2011 19:37 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kamari pisze:Tyle radości z oglądania Puniowego tyłeczka :1luvu:

Marysiu, tyłeczka to tam nie ma za dużo, ale bęben to i owszem :mrgreen: .

vip

Post » Pt gru 16, 2011 19:50 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

vip0 pisze:Wstałem, bo te krzesła w kuchni nie bardzo się nadają dla kota słusznej wielkości....

Obrazek

....to sobie poszłem na blat, a co! Tam więcej miejsca, ale twardo.

Obrazek

" A idźże z tym błyskaniem, ja tu spać próbuję! " :evil:

Obrazek

masz kóbek ze sfojom podobiznom :?: Zuzia

kotx2

Post » Pt gru 16, 2011 19:53 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

Cześć Gosiu wieczorową porą.Fajny tyłeczek w moich ulubionych rudych barwach.Nie radzę sobie ostatnio z obowiązkami.Ciągle brak czasu. :( :(
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt gru 16, 2011 19:55 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

kocurzyca41 pisze:Cześć Gosiu wieczorową porą.Fajny tyłeczek w moich ulubionych rudych barwach.Nie radzę sobie ostatnio z obowiązkami.Ciągle brak czasu. :( :(

a myślałam,że tylko mi sie doba kurczy
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt gru 16, 2011 20:00 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:
kocurzyca41 pisze:Cześć Gosiu wieczorową porą.Fajny tyłeczek w moich ulubionych rudych barwach.Nie radzę sobie ostatnio z obowiązkami.Ciągle brak czasu. :( :(

a myślałam,że tylko mi sie doba kurczy

Ja postuluję o przedłużenie o jakiś trzy godzinki.....może wtedy się wyrobię.Albo żebym nie musiała spać......ani odpoczywać.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt gru 16, 2011 20:01 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

ja dziś z 12 potrzebuje..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt gru 16, 2011 20:04 Re: SIEROTKA ZOSIA I KRASNOLUDKI - ciągle w czwórkę i do przodu!

mamaGiny pisze:ja dziś z 12 potrzebuje..

Przyłączam się :ok: MamaGiny, jak twoje studia???
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

[poprzednia][następna]