Alarm! 10 letni pers z chorymi zębami w schronisku w J-biu !

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 14, 2011 20:33 Re: Alarm! 10 letni pers z chorymi zębami w schronisku w J-biu !

ezzme pisze:właśnie o to mi chodziło, może się uda, że dom znajdzie więcej niż jeden kot:) tych persów to jest w trzy i trochę: te z Kociego Świata, Teo, czarny Ramzes-którego kojarzysz, biało-kremowy Kaspar z Gdańska i pewnie jeszcze jakieś.

Ech, holender, rzeczywiście, kompletnie zapomniałam o Kasparze :? Teo - wiadomo, Ramzes po grzybicy, chyba jeszcze nie jest gotowy, choć dokładnie nie pamiętam, od kiedy jest leczony... więcej chyba nie ma (Koszmar-Kaszmir już zaadoptowany; to samo ruda persiczka z Lublina; 3 z Palucha wzięte; ruda ze schronu w Łodzi wzięta - dom forumowy, teraz walczą o jej życie). Hm, ale i tak jest ich trochę. Chyba sobie podręczną listę zrobię, żeby śledzić ich losy, podsyłać ewentualnym zainteresowanym i wykreślać zabrane :roll: .... Dzięki ezzme za przypomnienie, trzeba się za to na serio zabrać :roll:

LaMonture

Od: Sob paź 08, 2011 19:37

Post » Śro gru 14, 2011 21:21 Re: Alarm! 10 letni pers z chorymi zębami w schronisku w J-biu !

Nie mogę nic napisac na Facebooku nie wiem czemu.
Nie odpisałam na priv bo w tym samym czasie miałam telefon o persika i byłam pewna, że to bedzie ds.
Czekałam co wyniknie z rozmów ale to tez chodziło o dt.
Sytuacja się zmienia, pers szanse na dom ma. Mam nadzieję, że w końcu solidny.
Nataniel lat 12:)

Alina1971

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

Post » Czw gru 15, 2011 16:21 Re: Alarm! 10 letni pers z chorymi zębami w schronisku w J-biu !

LaMonture pisze:
ezzme pisze:LaMonture może podrzucisz tam link do innych szukających domu persów?

Wysłałam PW do dziewczyny zajmującej się adopcją tego persa, że jeżeli będzie więcej chętnych, to żeby przekierowała ich do mnie. Problem polega na tym, że do Kasi z Kociego Świata praktycznie nie idzie się dodzwonić, udaje mi się to średnio raz na tydzień, a na SMSy raz odpowie, a raz nie. Nie mam do niej pretensji, jest po prostu bardzo zajęta, ale w takich warunkach nie można skutecznie prowadzić adopcji. Ja się będę do niej dobijać, komuś innemu może się nie chcieć, proste. Plus przydałyby się aktualne zdjęcia kotów, bo one już od dawna nie wyglądają jak wyciągnięte z obozu zagłady. Tylko inna sprawa, że ciągle chorują, mają potężny KK, którego nie idzie zwalczyć, więc to też muszą być doświadczone i zdeterminowane domki. Teraz na dniach ma być wydany Leoś, zostaną tylko dwa, Żaba i Bosman. Jakoś idzie, choć strasznie wooolno.

Mam obiecane nowe zdjęcia w niedzielę. Jest szansa na dom dla jednego/2 kotów.......ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt gru 16, 2011 12:11 Re: Alarm! 10 letni pers z chorymi zębami w schronisku w J-biu !

Co z persem ??
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Pt gru 16, 2011 18:44 Re: Alarm! 10 letni pers z chorymi zębami w schronisku w J-biu !

Aktualne info o persie jest na dogomanii, tam się rozgrywają jego losy :wink:

Dziewczyny obcięły go "na pudla", bo był cały w kołtunach. Je dużo i chętnie, właściwie ciągle piłuje paszczę przy lodówce :wink: Zgłosiły się dwa potencjalne DSy, była mowa o wizycie w poniedziałek. I to chyba tyle, kot jest w dobrej kondycji psychicznej, myje się, turla po podłodze, śpi na łóżku. Będzie dobrze :)

LaMonture

Od: Sob paź 08, 2011 19:37

[poprzednia]