ciocia w gabinecie założyła mi to paskudztwo i się jeszcze śmiała z mojej minki. Nawet rączki wsadziła do tego i przeciągnęła. Fasolka
Fasolko wygladasz super Mnie wykoncza moja kryza-musze ja sobie podgryzac Gucio zachwycony tak ładną Fasolka
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Ale Wy wszyscy jesteście mili dla mnie dziękuję Wam! Pewnie, że mi to przeszkadza, Guciu. Nie lubię mieć nie wiadomo czego na sobie. I tak się okropnie trzęsłam, jak mi ciocia to zakładała, że aż duża się wystraszyła. Fasolka
Przyszłam, ale nie łapię Fasolki na oglądanie, niech ma choć trochę spokoju. W autobusie już się denerwowałam i złapałam się na - Dorota wie, na czym duża Fasolki
Wcale nie. A Fasolka nie przyszła się przytulić, chociaż zawsze przychodzi, jak siedzę przy kompie duża Edit: poszłam zobaczyć, leży pod łóżkiem i ma wyrzut.
Wiele razy zdarzało mi się ubolewać, że nie można kotu wytłumaczyć, że niektóre nieprzyjemne zabiegi są tylko i wyłącznie dla jego dobra. Ten wyrzut i pretensja w kocich oczach są okropne
Mam nadzieje ,ze sie przyzwyczai,a to dla jej dobra i jedyne wyjscie-trzymam kciukasy za was
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.