bulba pisze:Bardzo fajny drapak![]()
I jak widzę, cieszy się ogromnym powodzeniem
Toofik akurat sam wszedl to wrzucilam Rudego i zrobilam im szybko foto - najbardziej fo Filip lubi na nim siedzieć
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bulba pisze:Bardzo fajny drapak![]()
I jak widzę, cieszy się ogromnym powodzeniem
Karolek(ona) pisze:juz tej góry co sznurek zwisa nie ma - jak poszlam do sklepu tak pilnowała prababcia malego ze mi wylamal caly plastik i nie mam w co srube wkrecic
juz na wejsciu marudzila na co mi to wiec nawet pewnie nie zwrocila mu uwagi jak na to wlazil. caly czas tylko - po co mi te koty, nie lubie kotow - a u dwoch kuzynek jakis swoich byla i zachwalala jakie ladne koty maja - ale moje sa be
Karolek(ona) pisze:dam ci nr zadzwon i zapytaj
Karolek(ona) pisze:mysle kurna caly czas jak to naprawic - bo musze cos zrobic takiego w czym umocuje nakretke sruby zeby przykrecic spowrotem te najwyzsza półke do budki - gowniarz cale to wykruszyl
vailet pisze:Karolek(ona) pisze:mysle kurna caly czas jak to naprawic - bo musze cos zrobic takiego w czym umocuje nakretke sruby zeby przykrecic spowrotem te najwyzsza półke do budki - gowniarz cale to wykruszyl
Pewnie jesteś wkurzona bo jeden dzień i już coś popsuteJa bym była
joszko89 pisze:Najlepiej się z tym prześpij i jak rano wstaniesz to wpadniesz na super pomysł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Silverblue i 19 gości