Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 15, 2011 14:02 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kochane kociaste...

Życzę wam na te zbliżające się święta mądrych i współczujących dużych...
Może w Noc Wigilijną

ludzie wreszcie przemówią...
ludzkim sercem...

Proszę i dziękuję za oranie morza...
Trwajmy :ok:
i trwajcie :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw gru 15, 2011 16:47 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

meksykanka pisze:Kochane kociaste...

Może w Noc Wigilijną

ludzkim sercem...

Pięknie napisane oby się spełniło.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw gru 15, 2011 18:17 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

meksykanka pisze:Kochane kociaste...

Może w Noc Wigilijną

ludzkim sercem...

Zobacz, Ciociu, co mi zrobili :( :( :( :( :( :(
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw gru 15, 2011 20:15 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Obejrzałam dzisiejszą uwagę. Po prostu nie wierzę, mam tylko nadzieje że ci młodzi posłowie potraktują to ambicjonalnie.
joanna3113

Post » Czw gru 15, 2011 22:50 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

joanna3113 pisze:Obejrzałam dzisiejszą uwagę. Po prostu nie wierzę, mam tylko nadzieje że ci młodzi posłowie potraktują to ambicjonalnie.

Też oglądałam. :cry: Fasolko widziałam co Ci ciocia zrobiła. :P

horacy 7

Post » Czw gru 15, 2011 22:57 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Nie oglądałam, nie mamy telewizora... ale nie żałuję... boję się tego co mogłabym zobaczyć :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw gru 15, 2011 23:38 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Dzisiaj nie pokazywali nic drastycznego. Ludzie z Vivy wyciągali jednego psa, prokuratura, policja (ten głupi policjant tak sie zachowywał jakby wszystkie rozumy pozjadał a tak na prawdę nie miał pojęcia o przepisach), dodam że pies był bardzo chory, nie miał warunków do zycia, nie leczyli go i co ludzie chcą pomóc, leczyć i nic nie mogą. Pokazano w sejmie film z interwencji i obiecano za zajmą się Korabiewicami. Psa w końcu wyciągnęli. Tak chaotycznie ale trudno to opowiedzieć. Ja cały program nie mogłam usiedzieć w miejscu łaziłam po pokoju w to i z powrotem.
joanna3113

Post » Pt gru 16, 2011 6:04 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Przynajmniej posłowie zostaną zmuszeni do pracy :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt gru 16, 2011 10:42 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Trudne to wszystko jest bardzo. :cry: U nas koty i psy czekają na pomoc ,na dt i ds. :ok: :ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pt gru 16, 2011 13:30 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Basiu, właśnie na bazarku sprzedały się płyty z filmami podarowanymi przez Sebastiana :1luvu:

Mam już też odrazu wpłatę - razem 30 zł więc odrazu Ci przelewam i dopisuję do stanu konta. Środki wejdą Ci w poniedziałek, no ale żeby nie uciekło.

Sprzedał się też komplet biżuteri podarowany przez Dużą Fasolki :1luvu: Jak tylko wejdzie wpłata, też dam znać i przeleję odrazu środki.
po_prostu_kaska

Post » Pt gru 16, 2011 13:52 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

po_prostu_kaska pisze:Basiu, właśnie na bazarku sprzedały się płyty z filmami podarowanymi przez Sebastiana :1luvu:

Mam już też odrazu wpłatę - razem 30 zł więc odrazu Ci przelewam i dopisuję do stanu konta. Środki wejdą Ci w poniedziałek, no ale żeby nie uciekło.

Sprzedał się też komplet biżuteri podarowany przez Dużą Fasolki :1luvu: Jak tylko wejdzie wpłata, też dam znać i przeleję odrazu środki.

Dziekuję darczyńcom Malgosi i Sebastianowi za fanty na bazarek a Tobie Kasiu ,ze robisz bazarki które pochłaniają sporo czasu. :1luvu:

horacy 7

Post » Pt gru 16, 2011 17:43 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

sorki,ale ten pies ma malutko głosów.Proszono mnie o pomoc bo czas goni :cry:
http://tablica.pl/oferta/szaman-ze-schr ... Dzzfn.html
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt gru 16, 2011 17:59 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

ASK@ pisze:sorki,ale ten pies ma malutko głosów.Proszono mnie o pomoc bo czas goni :cry:
http://tablica.pl/oferta/szaman-ze-schr ... Dzzfn.html

Nakarmiony z drugiej przeglądarki :twisted:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt gru 16, 2011 18:09 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Będziemy klikać :D
joanna3113

Post » Pt gru 16, 2011 18:45 Re: Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... 49EnU2bA2Q
Czy ktoś podpisał petycję, wiele w życiu widziałam i za cholerę nie rozumiem, nic a nic, w imię niby czego, brak słów.
joanna3113

[poprzednia][następna]