Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 15, 2011 14:13 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

najszczesliwsza pisze:
casica pisze:
Femka pisze:Może gdyby autorka wątku nie przegięła w próbach ratowania własnego budżetu, nikt po autorce wątku by nie jeździł.

No ok. Ale tyle już było na ten temat na pchlim targu. Powiedziano, napisano, wyrazono opinie.
No i oczywiście można nie kupić.

Tam już nie ma co kupić.
Wątek jest do zamknięcia od miesiąca...

Po moim zwerbalizowanym zdumieniu został zamknięty :lol:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw gru 15, 2011 14:16 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 1:32 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Czw gru 15, 2011 14:16 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

bazyla pisze:Nie wierzę.
Jako żyję nie spotkałam się, aby w markecie do sprzątania hali trzeba było mieć maturę.

Ale nawet gdyby - spełniasz ten warunek. Więc jest OK.

W tym radosnym kraju wszystko jest możliwe. Szwagier chciał iść do pracy na stanowisko pomocnik magazyniera, w opisie było, że praca polega na segregowaniu i układaniu palet. No i pracodawca powedział - ma być średnie wykształcenie. Więc szwagier pracy nie dostał. Cóż, po zawodówce jak widać nie można palet układać.
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Czw gru 15, 2011 14:20 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

casica pisze:
Femka pisze:Może gdyby autorka wątku nie przegięła w próbach ratowania własnego budżetu, nikt po autorce wątku by nie jeździł.

No ok. Ale tyle już było na ten temat na pchlim targu. Powiedziano, napisano, wyrazono opinie.

z ciekawością obserwuję, czy pojawi się nowy pomysł na otrzymanie wsparcia.
dzisiejszą opowieść o próbach zdobycia pracy traktuję jako ciekawostkę przyrodniczą i raczej traktuję jako wstęp do załamania rąk, że przecież próbowałam.
Jeśli takie radosne pomysły, jak autorki wątku, będą przechodzić bez echa, za milczącą najwyżej dezaprobatą, forum miau zostanie zalane przez równie kreatywne jednostki.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw gru 15, 2011 14:23 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Femka pisze:
casica pisze:

z ciekawością obserwuję, czy pojawi się nowy pomysł na otrzymanie wsparcia.
dzisiejszą opowieść o próbach zdobycia pracy traktuję jako ciekawostkę przyrodniczą i raczej traktuję jako wstęp do załamania rąk, że przecież próbowałam.
Jeśli takie radosne pomysły, jak autorki wątku, będą przechodzić bez echa, za milczącą najwyżej dezaprobatą, forum miau zostanie zalane przez równie kreatywne jednostki.

Forum już jest zalane przez różnego typu zbieraczki. Ale wątki o pożytkach ze zbieractwa się zamyka, dla zbieraczek dużo tu wyrozumiałości i odpowiedni klimacik. Powiedziałabym, że życzliwości wręcz :wink:
Jeżdżenie zaś po nn osobie, a to już inna sprawa.
Jakoś brakuje mi w tym równowagi.

casica

Post » Czw gru 15, 2011 14:26 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

nie ja zamykam te wątki, zdanie na temat zbieractwa wyrobione mam
ten przypadek jest według mnie szkodliwy w tym samym stopniu, co zbieraczy
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw gru 15, 2011 14:28 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

hehehe no tak.
Ale niestety nie odpowiem, nie chcę, żeby mi nagle i cudownie zniknął bardzo istotny wątek i nie będę się mogła do zawartych w nim treści odnieść. A cuda się zdarzają, na miau.pl coraz częściej :wink:

casica

Post » Czw gru 15, 2011 15:53 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

ciekawe
pracowałam w firmie importującej takie tam legalne rzeczy
na magazynie panowie mieli zawodówki skończone co najwyżej, warunkiem były uprawnienia na wózek widłowy i uczciwość
matura była potrzebna dla handlowców itd.
w moim obecnym biurze sprzątały panie w różnym wieku, ale zazwyczaj 60+
o zaświadczeniach dot. niepełnosprawności nie będę pisać, bo po co moda ciągać do cenzurowania :|
Obrazek

Malk

Od: Pon paź 01, 2007 18:30

Post » Czw gru 15, 2011 18:25 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

A u mnie pracują panie sprzątające tylko ze średnim wykształceniem.Średnia wieku około 45 lat.
Zarabiają około 1200 zł i jest ostra rywalizacja o miejsca.
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Czw gru 15, 2011 20:38 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 1:33 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Czw gru 15, 2011 20:39 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 1:33 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Czw gru 15, 2011 20:42 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Agata, to TY :lol:

olafen

Post » Czw gru 15, 2011 20:43 Re: ...

...
najszczesliwsza

Post » Czw gru 15, 2011 20:44 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

To się dopiero okaże :?:

olafen

Post » Pt gru 16, 2011 12:22 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 1:34 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]