Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro gru 14, 2011 18:53 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Wynim glukozy jest :ok: zapomnieli wpisać.86 czyli super :ok: Do weta poszłam sama i poprosiłam o ampułki cyklonaminy i no-spa.Dostałam 2 cyklonaminy i 1 no-spa+jak dawkować.Koszt wizyty 20zł.Oczko świetlikiem przemywać bo to jedno znów leci i dać jej spokój nie stresować :kotek: :ok: Jest apteką i wet powiedział że ta glinka koloidalna to na wszystkie zwierzaki ładnie działa,ale u Bejbi już go nic nie ździwi.Odtykali kota 8O godzinę bo umierał i wyszedł cało :D To zwykły dachowiec był nie długowłosy.Starsi ludzie już płakali że sami do domu wrócą.Same kamienie kałowe.Co miał robione nie wiem.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Śro gru 14, 2011 22:12 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Śro gru 14, 2011 23:24 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze:
katarzyna1207 pisze:
vailet pisze:
najszczesliwsza pisze:vailet ja wymiękam, idę spać...

Googlaj dalej...

Ja też idę spać nie mam ochoty nic czytać po tym co się stało.

Vailet ... na paskudne biegunki Ziabolka (i nie tylko jego) rewelacyjnie działa DIARSANYL ...to jest rzadka pasta w tubie, dobrze się podaje i nie jest ohydne...Ostatnio potraktowałam w ten sposób 2 tygodniowe kociątko które zaczęło biegunkować...przeszło po jednej dawce. Nie jest to może tanie, ale ekonomiczne i na wszystkich moich działa rewelacyjnie. naprawdę polecam ...jak nie mam w domu zapasu, to od razy wpadam w panikę.Muszę mieć zawsze pełną kocią apteczkę:diarsanyl, krople do oczu, nospa w zastrzykach i parę dawek borgalu dla gówniarzerii bo mi się cyklicznie zagluca

Kasia czy można podawać Diarsanyl jak krwawi z jelit przy kupie :?:

Można podawać, to nie jest lek, tylko coś w stylu glinki (wyłapuje wszelkie paskudztwa z układu pokarmowego), ale znacznie, znacznie lepsze ... U moich glinka nie "wchodziła", bo była za gęsta i za tłusta, dławiły się ... I co ja tutaj robilam o 2 w nocy ... 8O 8O 8O
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro gru 14, 2011 23:31 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Lilianna J-wie pisze:Obrazek

Dobranoc Lilianko
Obrazek ,

vailet

Post » Śro gru 14, 2011 23:39 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

katarzyna1207 pisze:
vailet pisze:
katarzyna1207 pisze:
vailet pisze:
najszczesliwsza pisze:vailet ja wymiękam, idę spać...

Googlaj dalej...

Ja też idę spać nie mam ochoty nic czytać po tym co się stało.

Vailet ... na paskudne biegunki Ziabolka (i nie tylko jego) rewelacyjnie działa DIARSANYL ...to jest rzadka pasta w tubie, dobrze się podaje i nie jest ohydne...Ostatnio potraktowałam w ten sposób 2 tygodniowe kociątko które zaczęło biegunkować...przeszło po jednej dawce. Nie jest to może tanie, ale ekonomiczne i na wszystkich moich działa rewelacyjnie. naprawdę polecam ...jak nie mam w domu zapasu, to od razy wpadam w panikę.Muszę mieć zawsze pełną kocią apteczkę:diarsanyl, krople do oczu, nospa w zastrzykach i parę dawek borgalu dla gówniarzerii bo mi się cyklicznie zagluca

Kasia czy można podawać Diarsanyl jak krwawi z jelit przy kupie :?:

Można podawać, to nie jest lek, tylko coś w stylu glinki (wyłapuje wszelkie paskudztwa z układu pokarmowego), ale znacznie, znacznie lepsze ... U moich glinka nie "wchodziła", bo była za gęsta i za tłusta, dławiły się ... I co ja tutaj robilam o 2 w nocy ... 8O 8O 8O

Kasia ten preparat po którym Bejbi sraczki dostała to jest glinka koloidalna w tabletkach i wbrew wszelkim regułom Bejbi robi na odwrót niż inne zwierzaki Dziś pytałam,wet aż nie wierzył.Odstawiłam wszystko i ma gastro,a jeśli będzie krew to dam cyklonaminę.Wybrzydza z gastro,ale do czasu unormowania jej kup,nie dam Sensitivity control bo jest lekkostrawne i przelatuje przez nią.
Obrazek ,

vailet

Post » Czw gru 15, 2011 7:33 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek

witamy
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw gru 15, 2011 8:33 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek

Dzień dobry :wink:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Czw gru 15, 2011 10:39 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw gru 15, 2011 11:56 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Witaj Bejbi, twojego kolegi Jasia [*] już nie ma...

(...)
Ostatnio edytowano Czw gru 15, 2011 12:52 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

Post » Czw gru 15, 2011 12:05 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Witajcie Edytka,Lilianna i Karola.Bejbi w nocy walnęła rzadką kupę,ale bez krwi 8O :D a nic jej nie podawałam.Była odrobinę gęściejsza bo gastro swoje robi.W nocy tak szalała że już nie pamiętam takiej demolki :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Czw gru 15, 2011 12:40 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

najszczesliwsza byłabym wdzięczna gdybyś tego nie kopiowała z wątku na wątek
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Czw gru 15, 2011 12:42 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Lilianna J-wie pisze:Byłabym wdzięczna gdybyś nie kopiowała tego z wątku na wątek

Lilka to chyba nie do mnie :roll: do najszczęśliwszej :?: raczyła mi to wkleić :evil:
Obrazek ,

vailet

Post » Czw gru 15, 2011 12:43 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Już poprawiłam, nie zauważyłam, że pojawił się inny post pod spodem
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Czw gru 15, 2011 17:28 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Micia przesyła swoja energię Bejbe :D Byłam teraz z Nią u córki w pokoju a tam wysokie szafy i łóżko ze skrzynia strasznie szaleństwo odprawiała :ryk: A teraz się żegnam bo jadę drugi raz do stajni tym razem po słomę bo mamy jutro zywą szopkę i ja pomagam,zresztą wypożyczyłam kozy na jutro :mrgreen: Kto w okolicy Zabrza zapraszam serdecznie :mrgreen: więcej na mojej stronie:) www.qnisie.harc.pl
Gosiara

Post » Czw gru 15, 2011 18:01 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Gosiara pisze:Micia przesyła swoja energię Bejbe :D Byłam teraz z Nią u córki w pokoju a tam wysokie szafy i łóżko ze skrzynia strasznie szaleństwo odprawiała :ryk: A teraz się żegnam bo jadę drugi raz do stajni tym razem po słomę bo mamy jutro zywą szopkę i ja pomagam,zresztą wypożyczyłam kozy na jutro :mrgreen: Kto w okolicy Zabrza zapraszam serdecznie :mrgreen: więcej na mojej stronie:) http://www.qnisie.harc.pl

Bejbe dziękuje :lol: za przesłanie energii :mrgreen: Fajnie będziesz Gosia się bawić :ok: żywa szopka? :lol: W Bydgoszczy też było coś takiego kiedyś :)
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]