Kita czeka, Asta kocha Fugę, a Azor całuje Lunę NAJ wątek :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 15, 2011 12:03 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Nie maturę - średnie.. Albo jeszcze lepiej orzeczenie o stopniu niepełnosprawności.. Spotkałam się z tym nie raz
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Czw gru 15, 2011 12:08 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Yhy. Niepełnosprawna starsza kobiecina z co najmniej średnim wykształceniem sprząta halę w markecie.
Daj spokój :roll:

bazyla

Od: Pon kwi 03, 2006 8:14

Post » Czw gru 15, 2011 12:14 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

najszczesliwsza pisze:
bazyla pisze:Co powinnaś? Spokojnie odpowiedzieć pracodawcy.
Utwierdzić go w przekonaniu, że jesteś dobrym kandydatem.

I tyle.

Poza mną są inne kandydatki, są starsze i mają DOŚWIADCZENIE.

Ja na tym stanowisku nie.

Komu kawki?

A na jakim stanowisku masz doświadczenie?

Nie spotkałam się z zatrudnianiem STARSZEJ sprzątaczki... u nas w firmie jest rotacja pań sprzątających - bo przychodzą i odchodzą dalej, ale średnia wieku to ok 30 lat.

I uważam, że masz rzeczywiście dobrą sytuację - odchodwany syn, więcej dzieci jak pisałaś nie planujesz, więc mogą Cie o to pytać. No chyba, że powiedziałaś im, że możesz pracowac tylko na noc, albo na określonych zasadach, stąd tak Ci odpowiedzieli.
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Czw gru 15, 2011 12:19 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

bazyla pisze:Yhy. Niepełnosprawna starsza kobiecina z co najmniej średnim wykształceniem sprząta halę w markecie.
Daj spokój :roll:

orzeczenia o niepełnosprawności nie oznaczają wcale niepełnosprawności ruchowej i faktycznie do sprzątania takie osoby są preferowane.
W ogłoszeniu o zatrudnieniu jest na ten temat informacja.

I nie dotyczy to placówek wielkopowierzchniowych, które zatrudniają agencje sprzątające i nie prowadzą rekrutacji samodzielnie.
Wymóg wykształcenia średniego wygląda dość egzotycznie i raczej o tę egzotykę nie podejrzewam pracodawcy.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw gru 15, 2011 12:24 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

najszczesliwsza pisze:
bazyla pisze:I na sprzątaczkę wolą przyjąć starszą? W sensie, że starsza będzie lepsza?

Ja bym brała młodszą, bo ma więcej siły i energii, raczej nie będzie też młodsza chorować tyle co starsza.

No tak powiedziała kobieta, bo do tego potrzebne DOŚWIADCZENIE...

Wiem, że w sklepach się jakoś inaczej sprząta, niż w domu, wiem, ale zagięła mnie...

A i to jest oferta dla osoby z wykształceniem minimum średnim.......................

"Częstochowa to dobre miasto" Jan Paweł II

Minimum średnie, Femka.

bazyla

Post » Czw gru 15, 2011 12:28 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

bazyla pisze:ciach

Minimum średnie, Femka.

no :mrgreen: pewnie coś w tej kampanii społecznej było o zawyżonych kryteriach odnośnie wykształcenia :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Czw gru 15, 2011 12:33 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

W razie gdyby Cię jednak nie wybrali - podsyłam link z ogłoszeniami innych pracodawców z Twojego rejonu. Na to samo stanowisko.
Jest to o tyle godna uwagi strona, że można samemu zamieścić swoje ogłoszenie i w ten sposób znaleźć pracę.

http://jooble.com.pl/search-vacancy-pl/ ... 4%85taczka

bazyla

Post » Czw gru 15, 2011 12:59 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Tę ofertę otrzymałam z PUP w Częstochowie.

Lecę zaraz do teściowej dowiedzieć się, może coś nowego, mam nadzieję, że jest lepiej...
najszczesliwsza

Post » Czw gru 15, 2011 13:01 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

PcimOlki pisze:
Krzysiekbolo pisze:Latałaś od wątku do wątku z Twoją koncepcją " Każde użycie antybiotyku powinno być poprzedzone posiewem". Tłumaczyłaś niektórym, że też tak robisz w przypadku swoich najbliższych.

Na pewno raz, a może i kilka razy pytałem Cię , czy zrewidowałaś już swoje poglądy. Poglądy szkodliwe.

To jest moje kolejne pytanie.

Na temat sposobu leczenia Łukaszka, oczywiście, nie musisz się wypowiadać.
Hehe - rewident szkodnik się odezwał.
Może byś się tak łosiu wysilił i wkleił cytaty z linkami do źródeł, a nie [...] . Też sobie mogę napisać, że Krzysiebolo napisał to czy owo. [...]

usunięto wulgaryzm i obraźliwy zwrot
alix76

Jak to fajnie, że mod czuwa :roll:
Oczywiście po autorce wątku można sobie "jeździć" do woli, to moderacji nie przeszkadza.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw gru 15, 2011 13:04 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

najszczesliwsza pisze:Tę ofertę otrzymałam z PUP w Częstochowie.

To chyba tak po znajomości, bo na stronie PUP w Częstochowie nie ma takiej oferty.
No ale może już kogoś przyjęli.
Tak czy siak - życzę, abyś jednak sobie ułożyła wszystko jak najlepiej.
Ostatnio edytowano Czw gru 15, 2011 13:06 przez bazyla, łącznie edytowano 1 raz

bazyla

Post » Czw gru 15, 2011 13:05 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Do sprzątanie to się ludzie biją o takie posady. Bynajmniej w mojej okolicy :wink:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Czw gru 15, 2011 13:28 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Może gdyby autorka wątku nie przegięła w próbach ratowania własnego budżetu, nikt po autorce wątku by nie jeździł.
Obrazek

Femka

Post » Czw gru 15, 2011 13:38 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Lilianna J-wie pisze:Do sprzątanie to się ludzie biją o takie posady. Bynajmniej w mojej okolicy :wink:

zupełnie nie zrozumiałam tego zdania :oops:
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Czw gru 15, 2011 13:53 Re: 4 najszczęśliwsze koty i SUKA na czas nieokreślony...

Femka pisze:Może gdyby autorka wątku nie przegięła w próbach ratowania własnego budżetu, nikt po autorce wątku by nie jeździł.

No ok. Ale tyle już było na ten temat na pchlim targu. Powiedziano, napisano, wyrazono opinie.
No i oczywiście można nie kupić.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw gru 15, 2011 14:12 Re: ...

...
Ostatnio edytowano Wto sty 10, 2012 1:34 przez najszczesliwsza, łącznie edytowano 1 raz
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]