Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:bazyla pisze:Co powinnaś? Spokojnie odpowiedzieć pracodawcy.
Utwierdzić go w przekonaniu, że jesteś dobrym kandydatem.
I tyle.
Poza mną są inne kandydatki, są starsze i mają DOŚWIADCZENIE.
Ja na tym stanowisku nie.
Komu kawki?
bazyla pisze:Yhy. Niepełnosprawna starsza kobiecina z co najmniej średnim wykształceniem sprząta halę w markecie.
Daj spokój
najszczesliwsza pisze:bazyla pisze:I na sprzątaczkę wolą przyjąć starszą? W sensie, że starsza będzie lepsza?
Ja bym brała młodszą, bo ma więcej siły i energii, raczej nie będzie też młodsza chorować tyle co starsza.
No tak powiedziała kobieta, bo do tego potrzebne DOŚWIADCZENIE...
Wiem, że w sklepach się jakoś inaczej sprząta, niż w domu, wiem, ale zagięła mnie...
A i to jest oferta dla osoby z wykształceniem minimum średnim.......................
"Częstochowa to dobre miasto" Jan Paweł II
bazyla pisze:ciach
Minimum średnie, Femka.
PcimOlki pisze:Hehe - rewident szkodnik się odezwał.Krzysiekbolo pisze:Latałaś od wątku do wątku z Twoją koncepcją " Każde użycie antybiotyku powinno być poprzedzone posiewem". Tłumaczyłaś niektórym, że też tak robisz w przypadku swoich najbliższych.
Na pewno raz, a może i kilka razy pytałem Cię , czy zrewidowałaś już swoje poglądy. Poglądy szkodliwe.
To jest moje kolejne pytanie.
Na temat sposobu leczenia Łukaszka, oczywiście, nie musisz się wypowiadać.
Może byś się tak łosiu wysilił i wkleił cytaty z linkami do źródeł, a nie [...] . Też sobie mogę napisać, że Krzysiebolo napisał to czy owo. [...]
usunięto wulgaryzm i obraźliwy zwrot
alix76
najszczesliwsza pisze:Tę ofertę otrzymałam z PUP w Częstochowie.
Lilianna J-wie pisze:Do sprzątanie to się ludzie biją o takie posady. Bynajmniej w mojej okolicy
Femka pisze:Może gdyby autorka wątku nie przegięła w próbach ratowania własnego budżetu, nikt po autorce wątku by nie jeździł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot] i 602 gości