KotyP.Franciszkiw Cudownych Domach-Pożegnania i Przemiany

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 12, 2011 19:43 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

nooo... bo już nam smutno było... choć oczywiście rozumiemy, że zdrówko najważniejsze! za zdrówko :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon gru 12, 2011 19:45 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Jak się jest takim pięknym, to komplementy nie wnoszą nic nowego :D
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon gru 12, 2011 19:47 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

co racja, to racja... ale zawsze można skomlementować zakompleksionego fotografa... :oops:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto gru 13, 2011 12:50 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Jasne że zdjęcia świetna a i model pełen wdzięku i uroku :D

Malutki zabił mnie wczoraj wieczorem - wyciągnął się na łóżku "na lemura" i kazał się głaskać :1luvu: Aha, waży już prawie 4 kg, pyszczek ładnie się goi ale katar, choc mniejszy trwa - 2 dni temu jak się skichał to miałam gluta wielkości 1/4 płatka kosmetycznego na pościeli 8O Gdzie to się w nim pomieściło :o .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto gru 13, 2011 15:20 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Alienor pisze:Nie wiem czemu nie mogę podpisać - tej jeszcze na pewno nie podpisałam, a mówi mi, że ten adres już został użyty do podpisania tej petycji?

Ja tak miałam przy głosowaniu na krakvecie ale okazało się że to wina przeglądarki i używając Internet Explorera wszystko było ok.

A Konsul jest absolutnie pięknym kotem :mrgreen:
Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek

Miya2

Od: Sob paź 08, 2011 16:17

Post » Czw gru 15, 2011 11:29 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Pyszczek ładnie się goi, boczki powoli się zaokrąglają, niestety katar nie chce do końca zniknąć. Malutki mizia się chętnie i namiętnie, je ładnie (ale nadal jak nie głaskasz to się zastanowię czy jesc będę) - najchetniej wyciągając kawałki mięsa lub puszki na posciel :? Ale jemu wszystko można wybaczyć :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Czw gru 15, 2011 11:55 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Alienor pisze:najchetniej wyciągając kawałki mięsa lub puszki na posciel :?

o to łobuz rozpieszczony :twisted:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pt gru 16, 2011 13:50 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Maciusia przesyła swoje mruczando dla wszystkich zainteresowanych jej kocia osobą :P . Jak na razie kryzys minął :) Maciusia ładnie je ale oczywiście bardzo wybrzydza :ryk: Kupki sa ksiazkowe (niestety nieustannie pod drzwiami :D )Od poniedziałku była na kroplówkach dwa razy dziennie plus zastrzyki. Wczoraj było ostatnia kropłowka i bardzo sie złościła (chyba miała już dosc :!: ) a dzisiaj czekamy na weta zeby przyjechał dac zastrzyk :P Maciusia znow zebrze przy stole i przy szafkach kuchennych a to oznaka bardzo dobrego samopoczucia :ryk: . Najgorszy był pierwszy dzień kroplówki bo była tak zestresowana ze odwracała ode mnie pyszczek jak ja karmiłam ale na druga dobe sama podeszła do miseczki :D .Zamowiłam jej z Krakvetu rózne mokre karmy Urinary i dla nerkowców niestety nie wszystko jej smakuje :( wiec zamowie wiecej tych ktore lubi (ale jeszcze nie wszystkie spróbowała :P )Wiec na razie wszystko jest ok (zeby nie zapeszyć). Jesli ktos ma kontakt z pania Franciszka to prosze ja pozdrowic i powiedzieć ze Maciusia ma sie dobrze :lol:

boni 4

Od: Czw wrz 08, 2011 19:54

Post » Pt gru 16, 2011 13:59 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Bardzo, bardzo się cieszę :ok: :ok: :ok: :ok:
i z Maciusi i z Malutkiego
dzięki wielkie dziewczyny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
rozpuszczacie kociaste na maxa :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pt gru 16, 2011 14:05 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Po to one sa zeby je kochać i rozpieszczac :ryk: Ruru mocno trzymam kciuki za Twojego kotusia :ok:

boni 4

Od: Czw wrz 08, 2011 19:54

Post » Pt gru 16, 2011 14:42 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Wczoraj wyciągał koci pasztecik na pościel -bo ostatnio jak wiecie uznał moje łóżko za najlepsze do wszystkiego :roll: No ja rozumiem kawałki mięska czy konserwy, ale pasztet 8O . Dziś jesteśmy już po wizycie u weta - pyszczek ku radości pań wetek leczy się ślicznie, katarek niestety nie więc zmieniamy antybiotyk - ten powinien do końca "dobić" wredną bakterię. Malutki waży 3780 i jak już było jasne że jest po badaniu to chciał zwiedzać gabinet i doktor Karinę. Aha - wreszcie udało mi się odebrać fakturę - bo ciągle 1) zapomniałam o spisaniu NIPu, 2) moje dziecko zapomniało przypomnieć, 3) pani doktor zapomniała ile, bo to było ze zniżką dla DT - dziś wreszcie wszystkie elementy znalazły się w tej samej czasoprzestrzeni :wink:

Alienor

Post » Pt gru 16, 2011 14:43 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

brawo :-)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob gru 17, 2011 10:18 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

A dziś Malutki zjadł sam, bez głaskania - wystarczyło siedzieć obok. No fajnie, ale trochę się czuję bezużyteczna - wystarczy że miseczkę napełnię, podsunę i siądę obok...

Alienor

Post » Sob gru 17, 2011 13:16 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Alienor pisze:A dziś Malutki zjadł sam, bez głaskania - wystarczyło siedzieć obok. No fajnie, ale trochę się czuję bezużyteczna - wystarczy że miseczkę napełnię, podsunę i siądę obok...

Osobiście lubię być taka bezużyteczna :D chociaż tego określenia nie cierpię, bo kiedyś zostałam tak nazwana przez moją sąsiadkę - panią tego świata. A pościel? A tam, pościel :wink:
Moja Florka prawie zawsze wymiotuje na pościel, bo tam jest najwygodniej.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto gru 20, 2011 0:23 Re: bezSzans-kotyP.Franciszki, 3 w DS, 3 w DT- Malutki leczony

Ponieważ wiele osób nie było na moim wątku (viewtopic.php?f=1&t=137138) oznajmiam, że z dniem dzisiejszym Malutki :1luvu: stracił pozycję tymczasa i stał się rezydentem u mnie.

Alienor

[poprzednia][następna]