Czar-koty,bur-koty,paw i jej siostra życzą DOBREGO ROKU

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 12, 2011 22:49 Re: Czar-koty i bur-koty.Idzi(e) Żil.Malinka,Piotrusia[*][*]

Idzi :) :1luvu:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon gru 12, 2011 23:35 Re: Czar-koty i bur-koty.Idzi(e) Żil.Malinka,Piotrusia[*][*]

Swietny jest :1luvu:

Paw, ja sie moge tylko podpisac pod dziewczynami. Piotrusia znalazla dom i nie byla juz sama.
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Wto gru 13, 2011 10:35 Re: Czar-koty i bur-koty.Idzi(e) Żil.Malinka,Piotrusia[*][*]

może jeszcze kiedyś spróbuję...

Idzi jest piękny. Ale zbój! Rozbójnik Idzik :lol:

on ma w sobie znacznie więcej energii i chęci zabawy niż moje zblazowane czterolatki :kotek:

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Wto gru 13, 2011 10:44 Re: Czar-koty i bur-koty.Idzi(e) Żil.Malinka,Piotrusia[*][*]

Ach ten Idzi :ryk: :ryk: :ryk:
Sama słodycz i tyle radości. Bardzo się cieszę, że szaleje już w swoim własnym, osobistym domku :1luvu:
Już się za nim stęskniłam, fajnie że przynajmniej na zdjęciach można go zobaczyć.
pozdrawiam serdecznie
Gerta

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Śro gru 14, 2011 23:34 Re: Czar-koty i bur-koty.Idzi(e) Żil.Malinka,Piotrusia[*][*]

Idziemu przydałby się młodszy towarzysz. Ma niespożytą energię, którą usiłuje wyładować na Kleksie. A Kleks ma 15 lat z hakiem, ceni spokój i dobre jedzenie. Fakt, czasem przylał Malinie, kiedy ta się robiła nazbyt czułostkowa, ale czasem. A tu młody usiłuje go sprowokować, podszczypuje, uderza znienacka... Kleks syczy i lekceważy, Idzi zostaje z otwartą mordką i zdumieniem w oczach, ze można GO zlekceważyć.
Co mu zostaje? przelecieć przez tunel, potarmosić mysza, pogonić Dużych do ciągnięcia myszy albo do laserka, sprawdzić, co gotują/jedzą/piszą/sprzątają/piorą.
Ale to nie to samo, co potarmosić się z innym kotem :evil:

Przy miskach i podczas beggaringu panuje pełna zgoda.

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Czw gru 15, 2011 6:06 Re: Czar-koty i bur-koty.Idzi(e) Żil.Malinka,Piotrusia[*][*]

jej siostra pisze:Idziemu przydałby się młodszy towarzysz. Ma niespożytą energię, którą usiłuje wyładować na Kleksie. A Kleks ma 15 lat z hakiem, ceni spokój i dobre jedzenie. Fakt, czasem przylał Malinie, kiedy ta się robiła nazbyt czułostkowa, ale czasem. A tu młody usiłuje go sprowokować, podszczypuje, uderza znienacka... Kleks syczy i lekceważy, Idzi zostaje z otwartą mordką i zdumieniem w oczach, ze można GO zlekceważyć.
Co mu zostaje? przelecieć przez tunel, potarmosić mysza, pogonić Dużych do ciągnięcia myszy albo do laserka, sprawdzić, co gotują/jedzą/piszą/sprzątają/piorą.

Czyżbyś miała coś na myśli? :wink:
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw gru 15, 2011 7:39 Re: Czar-koty i bur-koty.Idzi(e) Żil.Malinka,Piotrusia[*][*]

miszelina pisze:
jej siostra pisze:Idziemu przydałby się młodszy towarzysz. Ma niespożytą energię, którą usiłuje wyładować na Kleksie. A Kleks ma 15 lat z hakiem, ceni spokój i dobre jedzenie. Fakt, czasem przylał Malinie, kiedy ta się robiła nazbyt czułostkowa, ale czasem. A tu młody usiłuje go sprowokować, podszczypuje, uderza znienacka... Kleks syczy i lekceważy, Idzi zostaje z otwartą mordką i zdumieniem w oczach, ze można GO zlekceważyć.

Czyżbyś miała coś na myśli? :wink:

Ja myślę, że Słomkę 8)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Czw gru 15, 2011 8:44 Re: Czar-koty i bur-koty.Idzi(e) Żil.Malinka,Piotrusia[*][*]

jej siostra pisze:Idziemu przydałby się młodszy towarzysz. .

To prawda - oni się z Kuflem kumplowali w kociarni :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw gru 15, 2011 10:52 Re: Czar-koty i bur-koty.Idzi(e) Żil.Malinka,Piotrusia[*][*]

na razie to luźne dywagacje
bardzo luźne dywagacje
Anno, gdzie Słomce będzie lepiej, niżu Ciebie?
Idzi to straszny rozbóknik

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Czw gru 15, 2011 10:57 Re: Czar-koty i bur-koty.Idzi(e) Żil.Malinka,Piotrusia[*][*]

jej siostra pisze:na razie to luźne dywagacje
bardzo luźne dywagacje

W domu o mniejszej liczbie kotów :kotek:

Annazoo

Post » Czw gru 15, 2011 10:58 Re: Czar-koty i bur-koty.Idzi(e) Żil.Malinka,Piotrusia[*][*]

Oooo, szykuje się niespodzianka dla Idziego? :P
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Czw gru 15, 2011 10:59 Re: Czar-koty i bur-koty.Idzi(e) Żil.Malinka,Piotrusia[*][*]

Annazoo pisze:
bardzo luźne dywagacje

serce jedno, rozum drugie
U mnie moi rezydenci są okrutnie zazdrosni ze Dudusie zajmują moje kolana
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw gru 15, 2011 11:09 Re: Czar-koty i bur-koty.Idzi(e) Żil.Malinka,Piotrusia[*][*]

Conchita pisze:Oooo, szykuje się niespodzianka dla Idziego? :P

Może prezent pod choinkę :mrgreen: Kot dla kota :mrgreen:
Nowa świecka tradycja :ryk: znaczy ekstradycja

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Czw gru 15, 2011 11:12 Re: Czar-koty i bur-koty.Idzi(e) Żil.Malinka,Piotrusia[*][*]

gertaaa pisze:
Conchita pisze:Oooo, szykuje się niespodzianka dla Idziego? :P

Może prezent pod choinkę :mrgreen: Kot dla kota :mrgreen:
Nowa świecka tradycja :ryk: znaczy ekstradycja

Genialny pomysł!!!!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw gru 15, 2011 11:13 Re: Czar-koty i bur-koty.Idzi(e) Żil.Malinka,Piotrusia[*][*]

BarbAnn pisze:
Annazoo pisze:
bardzo luźne dywagacje

serce jedno, rozum drugie
U mnie moi rezydenci są okrutnie zazdrosni ze Dudusie zajmują moje kolana

Serce miało coś do powiedzenia przy Stalce, teraz dostało w pysk i siedzi cicho 8)

Zainteresowanych gadżetami W11 i Detektywów ( kubki, parasol, długopisy, breloczki) zapraszam na bazarek, na Leosia.
W sam raz na drobne upominki :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=137030&p=8330644#p8330644

Annazoo

[poprzednia][następna]