BAZARECZEK Wiktora [*]..OGROMNA PRZECENA i zawieszenie !!!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon gru 12, 2011 8:40 Re: BAZARECZEK dla Wiktora [*]...nowości, str.1, post 5.

Do góry :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro gru 14, 2011 11:30 Re: BAZARECZEK dla Wiktora [*]...ciąg dalszy, nowe rzeczy !!!

Nowe rzeczy:
2, 4, 5, 7, 10, 12a, 12b, 13a, 13b, 15a, 15b, 16a i 16b.Zapraszam! :D
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro gru 14, 2011 11:31 Re: BAZARECZEK dla Wiktora [*]...nowości, str.1, post 5.

mamaGiny pisze:miałam bransoletkę na egzaminie ! zdałam !!! podrzuce - sesja sie zbliża ! te rzeczy przynoszą szczęście ! :ok:

Małgoś, bardzo się cieszę :D i gratuluję :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro gru 14, 2011 11:35 Re: BAZARECZEK dla Wiktora [*]...ciąg dalszy, nowe rzeczy !!!

hopsnę do góry i wieczorkiem zajrzę dokładniej :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro gru 14, 2011 11:52 Re: BAZARECZEK dla Wiktora [*]...ciąg dalszy, nowe rzeczy !!!

I hop! :ok:

Erin

Post » Śro gru 14, 2011 13:02 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...ciąg dalszy, nowe rzeczy !!!

Poprosze kolczyki nr 2 :D

Helvti

Od: Wto gru 15, 2009 18:28

Post » Śro gru 14, 2011 13:20 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...ciąg dalszy, nowe rzeczy !!!

Gosiu- ja na sekundke - takie cos czarne jak z kolczyków nr miałabyś jeszcze no pojedynczo? a bransoletka z czerwonym podłuznym ;-)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Śro gru 14, 2011 15:10 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...ciąg dalszy, nowe rzeczy !!!

:ok: :ok: :ok:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Śro gru 14, 2011 20:47 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...ciąg dalszy, nowe rzeczy !!!

Małgoniu, piękne te Twoje nowości :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Zdradź mi proszę tajemnicę skąd bierzesz takie cudne koraliki... raczkuję dopiero w biżuterii, więc konkurencji Ci nie zrobię
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro gru 14, 2011 23:08 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...ciąg dalszy, nowe rzeczy !!!

Helvti pisze:Poprosze kolczyki nr 2 :D

Dziękuję, Alu, zaznaczyłam :1luvu: .
Będzie jeszcze złota wersja, dla chętnych...na żywo wyglądają rewelacyjnie :ok: .
Alu, tylko jeszcze adres na pw poproszę, bo nie mam...

vip

Post » Śro gru 14, 2011 23:09 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...ciąg dalszy, nowe rzeczy !!!

Bianka 4 pisze:Małgoniu, piękne te Twoje nowości :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Zdradź mi proszę tajemnicę skąd bierzesz takie cudne koraliki... raczkuję dopiero w biżuterii, więc konkurencji Ci nie zrobię

Dzięki, Bianeczko :1luvu: .

vip

Post » Śro gru 14, 2011 23:56 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...ciąg dalszy, nowe rzeczy !!!

mamaGiny pisze:Gosiu- ja na sekundke - takie cos czarne jak z kolczyków nr miałabyś jeszcze no pojedynczo? a bransoletka z czerwonym podłuznym ;-)

Kolczyków nr jaki? :ryk:
Tych czerwonych podłużnych crackli już, niestety, nie mam, musiałabym zamówić, ale to już jakby ktoś wyraźnie sobie życzył...

vip

Post » Czw gru 15, 2011 6:05 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...ciąg dalszy, nowe rzeczy !!!

neostrada mi wczoraj siadła ;-(((
Gosiu - bransoletkę z czerwonym koralem taką jak dostałam -to raz -
Gosia -przy okazji spokojnie może się coś trafi - urodziny koleżanka ma w lutym zdążymy

a kolczyki bym chciała takie jak z nr 2 tylko takie np pojedyncze lub podwójne (bo my to krótkie szyje ;-((() - to dwa

nie spałam pół nocy nie umiem oprzytomnieć - gdzie są jakieś kawki? budziki ? :D
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw gru 15, 2011 8:04 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...ciąg dalszy, nowe rzeczy !!!

I hop! :ok:

Erin

Post » Czw gru 15, 2011 9:42 Re: BAZARECZEK Wiktora [*]...ciąg dalszy, nowe rzeczy !!!

mamaGiny pisze:neostrada mi wczoraj siadła ;-(((
Gosiu - bransoletkę z czerwonym koralem taką jak dostałam -to raz -
Gosia -przy okazji spokojnie może się coś trafi - urodziny koleżanka ma w lutym zdążymy

a kolczyki bym chciała takie jak z nr 2 tylko takie np pojedyncze lub podwójne (bo my to krótkie szyje ;-((() - to dwa

nie spałam pół nocy nie umiem oprzytomnieć - gdzie są jakieś kawki? budziki ? :D

O, i nareszcie zrozumiałam :D .
Ja wstałam o 4, bo Alus sobie życzył :evil: , więc też nie jarzę jeszcze specjalnie :mrgreen: .
Bransoletka da sie zrobić, taki koral kupowałam u siebie w mieście w sklepie, jeśli bedzie, to kupię i zrobię, nie ma sprawy :ok: .
A kolczyki tyż da sie zrobić...nawet dzisiaj, bo wszystkie materiały posiadam :mrgreen: .

vip

[poprzednia][następna]