Przepraszam cioteczki że mało tu piszę, ale inne sprawy wzięły górę. Koty mają się dobrze a ja będąc na zwolnieniu na kręgosłup przeziębiłam się i astma daje mi się we znaki.
Zdjęcia Niuńcia
Lusia z Wiciem i w tle Agatka
Chłopaki moje dwa, czyli Franuś i Wituś
Ostatnio edytowano Śro gru 07, 2011 17:50 przez Anna61, łącznie edytowano 1 raz
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Niunię obserwuję ale już dzisiaj była w kontenerku a ja w ubraniu do wyjścia, ale rozważyłam wszystko za i przeciw i poczekam do jutra bo może jednak to jakaś wirusówka jest to i poco tak od razu ładować w nią antybiotyk a przy jej białaczce to jest i zagrożenie. Zobaczymy jutro jakie kupale będzie robić a jak nie to do weta.
Niuni chyba przeszło ale jeszcze i tak jestem podglądaczka gdy idzie do kuwety. Reszta kotów w porządku i bez większych oznak chorobowych ponad te które mają.
Niuni już oczka nie łzawią, a najważniejsze, że robi siku bo ostatnio coś było nie tak ale to chyba było raczej coś z rozwolnieniem i tu jeszcze będę podglądać aby mieć całkowita pewność, czy wczoraj to była jej kupka czy ona tylko sprzątała po którymś, bo Nunia to sprzątaczka jest.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.