kły i pasemka

Niezłe

Ale faktem jest, że Miki wąsy miała kiedyś wszystkie czarne...
A jutro będziemy obchodzili 2 lata Karmela z nami

Jak na złość - ja do 17-ej w pracy

Nic to - odbijemy sobie w weekend

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Duszek686 pisze:Jeszcze troszkę![]()
Zdjęć ostatnio w ogóle nie mam kiedy robić, bo jak wychodzę do pracy jest jeszcze ciemno, a jak wracam z pracy - jest już ciemno![]()
Chyba jednak nie lubię zimy![]()
Karmel się nudzi...
Ostatnio odkrył gumki-frotki - jako alternatywę dla papierowych kuleczek, ale jednak te ostatnie są nadal bezkonkurencyjne![]()
Fascynuje go otwieranie drzwi regału w dużym pokoju, próbuje tego kilkanaście razy dziennie, parę razy udało mu się wywlec z tego regału parę rzeczy
![]()
Ale to cwaniak jest - przyjdzie potem się poprzytulać, baranki porobić, poocierać się , no i jakoś sie nie daje na niego długo złościć...![]()
![]()
No i sie kamufluje![]()
Nie do końca znam wszystkie jego kryjówki![]()
Ostatnio - przychodzę z pracy - wita mnie przy drzwiach cała kocia trójka, a tż-et z potem na czole nerwowo lata po domu i gada "O rany, dobrze, że przyszłaś. Skąd on wylazł??? Od godziny próbowałem go znaleźć"
A zrobiłaś zdjęcie?Duszek686 pisze:Karmel objadł sie wczoraj jak bąk i tak też wyglądał... Wieczorem brzuchol miał jak beczka.
No to się cieszęDuszek686 pisze:Humor ma niezmiennie dobry, kichanie w odwrocie - tylko się cieszyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości