"Kobieta na krańcu świata" M.Wojciechowskiej NOWA, KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lis 29, 2011 13:22 "Kobieta na krańcu świata" M.Wojciechowskiej NOWA, KONIEC

Polecam niesamowitą książkę (wydanie albumowe, twarda oprawa, zdjęcia, papier kredowy)
Martyny Wojciechowskiej "Kobieta na krańcu świata" cz. 1
Jest to zapis podróży i cyklu telewizyjnego, w którym Martyna Wojciechowska zwiedza odległe zakątki świata,
by spotkać niesamowite, dzielne, wyjątkowe kobiety.
Pokazać ich siłę, ich smutki i zmartwienia, zmaganie się z rzeczywistością, czasem przez pryzmat płci "słabszej".
Książki nie trzeba więcej reklamować - naprawdę warto mieć ją na półce. I przeczytać, oczywiście.

Książka jest nowa, stan nieużywany, wydanie albumowe.
Obrazek Obrazek Obrazek

Fundusze z tej licytacji pomogą w zakupie specjalistycznej karmy dla Kazia - kota kosmity, kota kwiatu lotosu :wink: . Kazio to tymczas, który trafił z interwencji. Okazało się, że ma alergię pokarmową i prawdopodobieństwo nieswoistego zapalenia jelit :(
Jest na karmie dla kotów z nadwrażliwością pokarmową: RC Sensitivity :(
Jego wątek: viewtopic.php?f=1&t=130909

Informacje:
- wygrała: 25 zł -> MonikaWarszawa
- koszt wysyłki: 6 zł
- koniec licytacji: Pon Gru 05, 2011 14:51
- wpłata na Kazia na konto fundacji:
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva!
ul. Kawęczyńska 16 lok. 42 a, 03-772 Warszawa
92 1370 1109 0000 1706 4838 7305
z dopiskiem: blox-bazarek, Kazio
wpłaty widoczne na stronie http://kocieadopcje.blox.pl/html/131072 ... ml?1006639

Zapraszam!

ps: na innej aukcji płyta CD Soyka śpiewa piosenki Agnieszki Osieckej
Ostatnio edytowano Wto gru 06, 2011 0:04 przez joshua_ada, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto lis 29, 2011 17:14 Re: "Kobieta na krańcu świata" M.Wojciechowskiej NOWA, dla Kazia

Polecam książkę!
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Wto lis 29, 2011 18:40 Re: "Kobieta na krańcu świata" M.Wojciechowskiej NOWA, dla Kazia

Bardzo fajna książka! Szczerze polecam.
Jest sporo ciekawych zdjęć. Przyjemnie się czyta.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Wto lis 29, 2011 23:50 Re: "Kobieta na krańcu świata" M.Wojciechowskiej NOWA, dla Kazia

Betelgeuse pisze:Bardzo fajna książka! Szczerze polecam.
Jest sporo ciekawych zdjęć. Przyjemnie się czyta.

Zgadzam się. Mam wydanie miękkookładkowe i uważam, że to mądra książka. Poszerza horyzonty. Wiele horyzontów.
Polecam i zapraszam do licytowania! :ok:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Śro lis 30, 2011 10:47 Re: "Kobieta na krańcu świata" M.Wojciechowskiej NOWA, dla Kazia

Może komuś na Mikołajki? :s2:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw gru 01, 2011 14:51 Re: "Kobieta na krańcu świata" M.Wojciechowskiej NOWA, dla Kazia

Wyczytałam ze nowa i nadaje się na prezent, jeśli tak jest to rozpoczynam za wywoławcza:-)
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Wto gru 06, 2011 0:02 Re: "Kobieta na krańcu świata" M.Wojciechowskiej NOWA, dla Kazia

MonikaWarszawa pisze:Wyczytałam ze nowa i nadaje się na prezent, jeśli tak jest to rozpoczynam za wywoławcza:-)

Tak, jak najbardziej nadaje się na prezent. Nówka sztuka, nawet pazurem nie draśnięta :wink:
Dziękuję! :D

(przepraszam za nieobecność. Piszę PW, żeby dać znać, że aukcja rozpoczęta.) i zakończona...
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Wto gru 06, 2011 17:17 Re: "Kobieta na krańcu świata" M.Wojciechowskiej NOWA, KONIEC

Zapłacone, pw wysłane.

Paczka dostarczona 12.12.2011
wszystko ok
dziękuje:-) :ok:
Obrazek Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie g.monika@wp.pl

MonikaWarszawa

Od: Sob maja 14, 2005 13:15

Post » Śro gru 14, 2011 13:11 Re: "Kobieta na krańcu świata" M.Wojciechowskiej NOWA, KONIEC

MonikaWarszawa pisze:Zapłacone, pw wysłane.

Paczka dostarczona 12.12.2011
wszystko ok
dziękuje:-) :ok:

Bardzo się cieszę! :D
Obrazek Obrazek

joshua_ada