Agn pisze:A mnie boli kręgosłup po wczorajszych eskapadach.
Przyłóż sobie kota?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:A mnie boli kręgosłup po wczorajszych eskapadach.
justyna p pisze:Agn pisze:A mnie boli kręgosłup po wczorajszych eskapadach.
Przyłóż sobie kota?![]()
Agn pisze:Mam wrażenie, że boli mnie bardziej, bo Norman postanowił spać na mnie. Przykładał się aż miło...
magaaaa pisze:Na zęby też pomaga?
taizu pisze:magaaaa pisze:Na zęby też pomaga?
Pewnie tak, tylko plucie kłakami jest męczące
Agn pisze:
Konkurs na imię został rozstrzygnięty podczas dzisiejszych zmagań z gipsem. Mały dostanie na imię Gipsy.
Agn pisze:magaaaa pisze:Tzn liczba mnoga od gipsu, czy bardziej z Cygańska?
Zapytaj Gibutkowej, bo chyba miałyśmy to samo skojarzenie.![]()
Mnie się podoba dwuznaczność tego imienia w tym konkretnym kontekście sytuacyjnym.
golla pisze:Gibutkowa pisze:golla pisze:Curran jest rudy i śliczny. Jeśli dom w Toruniu to nie trzeba będzie daleko wozić. Trzymam kciuki za adopcję, bo tych adopcji u Agn jest ciut przy mało w skali roku.
Wyadoptuj dOBRZE w ciągu roku 10 FIVków to Ci postawię pomnik i zacznę się do Ciebie modlić
Daktyl, Hector, Sun, Mścicia, Vlado, Neno, Orfan, Curran, Kin, Moai, Basquiat, Chani, Dark, Bakoo, Ori, Audio..., myślałaś o tych Fiv-kach?
Gibutkowa pisze:Agn pisze:
Konkurs na imię został rozstrzygnięty podczas dzisiejszych zmagań z gipsem. Mały dostanie na imię Gipsy.
![]()
nawet nie zapytam co wygrałam, na miau się o takie rzeczy nie pytabo co by tu można było dostac w nagrodę
![]()
Asia_Siunia pisze:Gibutkowa pisze:Agn pisze:
![]()
nawet nie zapytam co wygrałam, na miau się o takie rzeczy nie pytabo co by tu można było dostac w nagrodę
![]()
Wiesz,...zawsze może w nagrodę powiększyć liczbę adpopcji u Agn![]()
Gibutkowa pisze:I właśnie dlatego o nagrodę nie pytam![]()
Już i tak niejaki Kropek vel Miszcz Demolki vel Ten_Którego_Imienia_Nie_Wolno_Wymawiać kilka razy do roku się usilnie pakuje w karton i każe wysyłać do mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 74 gości