50kotów Darłowo- czas sterylek. Zapraszam do III wątku ! :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 12, 2011 17:08 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

kinia098 pisze:Skończyły się darmówki... leżę 8O

wstawaj i pisz do Kasy Kastracyjnej, w pilnych sprawach coś podeślę ze swojej kieszeni :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto gru 13, 2011 11:12 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Kinga, a co ty tam masz do zawiezienia do Bydgoszczy i na kiedy?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Wto gru 13, 2011 13:14 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Wkleję tu też z wątku Misia(banerek w moim podpisie):

Dostałam taki album, prosto z drukarni, "na koty" - może ktoś by chciał kupić na prezent? Jest naprawdę bardzo ładny, pięknie wydany na kredowym papierze, ja po prostu nie umiem zrobić ładnych fot - chyba już przesadzam z oczekiwaniami wobec aparatu foto w telefonie komórkowym...

viewtopic.php?f=20&t=136883
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto gru 13, 2011 22:25 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Betelgeuse pisze:Kinga, a co ty tam masz do zawiezienia do Bydgoszczy i na kiedy?

Kotka, najlepiej jak najprędzej. Wstępnie jestem umówiona z Anią na 17, ale to łączony transport. Kobietka będzie musiała dojechać do Grudziądza. A kiedy się wybierasz ? :D

Jutro idę rozliczyć się z wetem, bo byłam z jednym z czwórki maluchów z szopki na wizycie. W uszach- kopalnia. :? Wpiszę wtedy też od razu ile wyszło za bilety i kitekata do złapania małego.

Mama znalazła patent na wszoły. Stary grzebień babci do którego wkłada się żyletkę :mrgreen: Nie wiem, jaką ma on fachową nazwę i czy w ogóle ma, ale działa, działa, w końcu coś działa :!: :dance: :dance2:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Wto gru 13, 2011 22:27 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

A ten Grudziądz to nie przypadkiem do ludzi ktorzy mają też konie? :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto gru 13, 2011 23:06 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Marzenia11 pisze:A ten Grudziądz to nie przypadkiem do ludzi ktorzy mają też konie? :roll:

Niee, w Grudziądzu będzie kot do odbioru, jeśli będzie go wiozła Dyktatura i potem do Bydzi ze wstępną chętną do pomocy :mrgreen:
Obrazek

kinia098

Post » Śro gru 14, 2011 4:27 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

No ja go chętnie przewiozę jeśli nie będzie innego wyjścia.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Śro gru 14, 2011 20:50 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

No ja muszę jechać do Nakła 22.12. (to jest 30 km od Bydgoszczy), ale chyba nie dam rady zabrać kota, bo jednak musimy jechać i tego samego dnia wrócić, nie zdążę jeszcze jechać do Bydgoszczy, a to nie jest po drodze. No chyba, że by się znalazł jakiś punkt przerzutowy w Nakle.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Ryśka, Tośka i Tomcio Paluszek

Betelgeuse

Od: Pon gru 12, 2005 19:47

Post » Czw gru 15, 2011 6:56 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Koteczka dziś do mnie przyjedzie i ją zawiozę. :) Mam tylko nadzieję, że nie będę musiała czekać długo na odbiór koty (czytaj sytuacja z Poznania :evil: ).

Dyktatura

Post » Czw gru 15, 2011 21:15 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Obrazek

;) Adam
aburacze

Post » Pt gru 16, 2011 6:18 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Tosia u mnie. Noc minęła spokojnie.
5 rano pobudka. Tośka rozstawia mi Nalunię i Lilka po kontach. Zgodnie ze wskazaniami Kingi zamieszkała w łazience , tylko że Tosia ani myśli tam siedzieć. Jak tylko ją tam zamykam to klakson taki, że ho ho.

Dyktatura

Post » Pt gru 16, 2011 16:13 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Dyktatura pisze:Tosia u mnie. Noc minęła spokojnie.
5 rano pobudka. Tośka rozstawia mi Nalunię i Lilka po kontach. Zgodnie ze wskazaniami Kingi zamieszkała w łazience , tylko że Tosia ani myśli tam siedzieć. Jak tylko ją tam zamykam to klakson taki, że ho ho.

:ok: :ok: Ale Tosia u mnie była grzeczna ! Kotki kochała :)

Na dniach postaram się uzupełnić wpłaty i wydatki, bo trochę ich było :roll:
Obrazek

kinia098

Post » Pt gru 16, 2011 21:48 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Sorry, że wciąż nie przesłałam transportera, ale to wina Kasi Bujakiewicz ;)
Mam nadzieję, że uda mi się to zrobić jak najszybciej :roll:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob gru 17, 2011 6:43 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Zaraz się będziemy zbierać do wyjścia. A ja nie chcę. Chcę żeby Tośka została u mnie, choć wiem że to nierealne.
Ta mała paskuda zaczarowała wszystkich. Najsilniejsza więź jednak wywiązała się pomiędzy Tosią a Lilkiem. Mała musi być tam gdzie on i robić to samo, ale jeśli robi coś źle, na co ja byłabym zła to Lilo szybko ją strofuje, a mała się słucha. Nala bardziej dba o higienę małej. Po każdym jedzeniu jak mała się umyje Nala idzie i sprawdza czy aby na pewno zrobiła to dobrze i ją domywa. Kilka razy dziennie oby dwie grają w piłkę. Lilo wtedy ten mecz obserwuje z góry, z regału.

A teraz dla wszystkich panów którzy golą się regularnie. Ten kto będzie miał Tośkę zaoszczędzi na fryzjerze. Mała świetnie wyrywa włosy i albo wstajesz od razu z włosami albo potem łysy. ;)

Będę ryczeć jak ją będę oddawać. Już mi źle z tego powodu.

Dyktatura

Post » Pon gru 19, 2011 19:56 Re: 50kotów Darłowo- 4 MALEŃSTWA w zimnej szopce :(

Szalony Kot pisze:Sorry, że wciąż nie przesłałam transportera, ale to wina Kasi Bujakiewicz ;)
Mam nadzieję, że uda mi się to zrobić jak najszybciej :roll:

Czekam z niecierpliwością, bo zaczyna mi jej brakować :lol:

Aniu- dziękuję za pomoc transportową Tosi :1luvu: a Matahari za wizytę przed adopcyjną :1luvu: Tosia na razie będzie jedynaczką, ale państwo planują drugiego kotka za jakiś czas :D :ok:

WPŁATY:
-37zł- Szalony Kot z bazarku :arrow: viewtopic.php?f=20&t=136671
-200zł- z bazarku viewtopic.php?f=20&t=136565
-100zł- Oliwia H., Warszawa,

WYDATKI:
-110zł- wizyta małego Rysia ( Vetminth, zastrzyk p. świerzbowi ), Milbemax x2, Fiprex x2, antybiotyki dla Łapki, Oticlar,
-11,20zł- bilety + 3zł za busa i 2zł za autobus ( bez biletu :? ),
-23,80zł- dojazd z Myszką do lecznicy w Koszalinie + 2,60zł- bilety miejskie,
-8,90zł- puszeczka Hillsa a/d w Koszalinie + 15zł- no-spa i puszeczka Hillsa a/d w Darłowie,
-350zł- RTG, USG, badanie krwi, pobyt 1 dzień w lecznicy, operacja - Myszka,
-20zł- paliwo za dojazd po Myszkę [*] do Koszalina, ( jeszcze nie zapłacone, bo nie mam z czego. ),

Postaram się wrzucić na dniach skan faktury za badania i operację Myszki [*].
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]