Moderator: Estraven
Lilianna J-wie pisze:Ja swój tylko przelecę odkurzaczem, żeby kłaki nieco zebrać

Lilianna J-wie pisze:Co te Wasze koty takie bojażliwe?

kurczę ludziom nie powtarzają wyników i jakie wyjdą to wyjdą
lata w łazience i w pokoju jak z orzechem.Pilnuję nie zje tego.Była mała to wszystko gryzła.Już nie
Świąteczna szyszka vailet pisze:Ola Bejbi pozdrawia Felusia i FiFi![]()
Za kasę to tak.Bejbi dostała szyszkę do zabawy od TŻ-a i bawi się
![]()
dziś pierwszy raz
![]()
lata w łazience i w pokoju jak z orzechem.Pilnuję nie zje tego.Była mała to wszystko gryzła.Już nie
Świąteczna szyszka
z marketu.
najszczesliwsza pisze:vailet pisze:Ola Bejbi pozdrawia Felusia i FiFi![]()
Za kasę to tak.Bejbi dostała szyszkę do zabawy od TŻ-a i bawi się
![]()
dziś pierwszy raz
![]()
Świąteczna szyszka
z marketu.
2 razy powtarzali mojej teściowej badanie jak zobaczyli wyniki... więc nie piernicz!
vailet pisze:Nie krzycz bo nastolatki się nie przestraszę.Teścowa?Co ma do Bejbi?Bejbi w szpitalu nie jest.
Ja mam morfo zawsze z rozmazem ręcznym,ale to inna bajkaKotom w wielkich miastach zrobić można.U nas nie.Muszę zapytać weta czy i za ilę można taką morfologię,ale co z kreatyniną?Tydzień temu swoje odbierałam,a wątrobowych nie zrobili bo za drogo dla szpitala.

vailet pisze:Nie krzycz bo nastolatki się nie przestraszę.Teścowa?Co ma do Bejbi?Bejbi w szpitalu nie jest.
Ja mam morfo zawsze z rozmazem ręcznym,ale to inna bajkaKotom w wielkich miastach zrobić można.U nas nie.Muszę zapytać weta czy i za ilę można taką morfologię,ale co z kreatyniną?Tydzień temu swoje odbierałam,a wątrobowych nie zrobili bo za drogo dla szpitala.
vailet pisze:Dla mnie do 29 lat jest się nastolatkąwięc bardzo proszę
Jak mi 30 lat puknęło to mina mi się taka zrobiła
potem już...w zeszłym roku 40 bo jestem z 23 grudnia i teraz już nie liczę lat bo nie ma sensu.Za parę dni skończę 41
![]()
Ciesz się że Masz tyle lat ja zmarnowałam sporo bo jak się ma naście to się myśli że jesteśmy nieśmiertelni i nam nic nie będzie NIGDY...
Użytkownicy przeglądający ten dział: marekdradom i 16 gości