[Gliwice]DT sisay.Chwilowa przerwa :) Szukam TRANSP do W-wy!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 13, 2011 14:51 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & rodzeństwo z działek.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Wto gru 13, 2011 17:45 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & rodzeństwo z działek.

Maluchy śliczne, skośnookie :1luvu:
Ale Koral to po prostu kocur przepiękny, jaki dostojny Obrazek
ObrazekObrazek

coztego

Od: Czw cze 29, 2006 19:22

Post » Wto gru 13, 2011 19:58 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & rodzeństwo z działek.

no maluchy są śliczniutkie, ponoć jakiś "rasowy" kocur tam przychodził do ich matki, ale pani nie była pewna czy to był syjam, czy angor
:wink:

Bura mała kicia wygląda mi na ciężarną, ale ja tam się zbytnio nie znam. Obmacałam trochę i takie mam podjerzenie. Nabiera odwagi, dalej nie rusza się prawie poza kuchnię, ale już nawet podeszła do śpiącego psa :D

Agatek osowiały, śpi cały dzień. Chyba mu to wczorajsze odpchlenie nie posłużyło. Już tak nie łazi non stop za mną i nie zagaduje.

Dalej mają lekką sraczkę, nawet któryś z moich dziś zrobił podobną kupę :roll:

W ogóle nie wiem jaki jest sens odrobaczania tu kogokolwiek... szczeniaki wyżerają z kuwet, moje dziecko wyżera szczeniakom z miski, pełen obieg zamknięty :twisted:

sisay

Post » Wto gru 13, 2011 20:13 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & rodzeństwo z działek.

obserwuj je uważnie... obydwa... (o dziecku nie wspominając...) :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto gru 13, 2011 20:39 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & rodzeństwo z działek.

Nic innego nie robię :lol:

Matko, jakie to posłanko przy zlewie jest brudne 8O dobrze jest czasem porobić zdjęcia :ryk:

sisay

Post » Wto gru 13, 2011 21:31 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & rodzeństwo z działek.

sisay pisze:Matko, jakie to posłanko przy zlewie jest brudne 8O dobrze jest czasem porobić zdjęcia :ryk:

Oj tam... troszkę przykurzone :lol:

Proponuję odrobaczyć cały obieg, gdzieś na końcu wylezą robaki :wink:
ObrazekObrazek

coztego

Post » Śro gru 14, 2011 0:44 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & rodzeństwo z działek.

Odwróciłam na drugą stronę i już jest bialutkie :mrgreen:

Gdyby ktoś chciał pomóc nam szukać domów dla zwierzaków, to może to zrobić w bardzo prosty sposób:
http://szara-przystan.pl/plakaty-i-ogoszenia.html

sisay

Post » Śro gru 14, 2011 19:21 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & rodzeństwo z działek.

Moje wszędzie mają ciemne kocyki, wcale się nie brudzą :mrgreen:
ObrazekObrazek

coztego

Post » Śro gru 14, 2011 23:19 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & rodzeństwo z działek.

:ryk: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw gru 15, 2011 16:52 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & rodzeństwo z działek.

Maluchy z działek zostały dziś odrobaczone i zaszczepione.
Bez jednego piśnięcia zniosły wszystkie zabiegi :ok:

Malutka raczej nie jest w ciąży, wkręciłam się :mrgreen:

Po powrocie zastałam śliczny widok, moje dwa rude kocury spały sobie razem przytulone :mrgreen:

Guliwer jest już wielkości mojego 7-letniego Pioruna. Nawet lekko od niego wyższy,t ylko jeszcze jest szczupły w przeciwieństwie do Pioruna :twisted:
natomiast Koral jest jeszcze większy i głowę ma dużo większą. Giganty jakieś 8O

sisay

Post » Czw gru 15, 2011 17:00 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & rodzeństwo z działek.

sisay pisze:Obrazek

Obrazek

Weszłam sobie pooglądać foteczki - na tych fotkach tak mi się strasznie kojarzy z moim Alexem :mrgreen:
Śliczny jest :ok:

malutka_8

Od: Pon sie 04, 2008 9:04

Post » Czw gru 15, 2011 17:01 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & rodzeństwo z działek.

rózowe pysio do wycałowania :1luvu:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Czw gru 15, 2011 17:32 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & rodzeństwo z działek.

Tak, słodki :D
W ogóle to jest niesamowity kot, przekochany i taki miły, a jednocześnie nie jest nachalny, nie pakuje się na siłę, nie jest upierdliwy. Wszystko robi z taką godnością, nawet na jedzenie się nie rzuca, tylko powoli podchodzi, wybiera sobie miejsce i przegryza

Jak przychodzi się przytulić, podchodzi powoli i delikatnie się wspina łapkami na ramiona, potem przylega całym ciałem i kładzie główkę koło twarzy. I tyle.

Nie lata po domu, nie biega... tylko kroczy, przechadza się.
Jego spojrzenie to taka siła spokoju, a jednocześnie bardzo rozumne. Nie robi głupich min. Nie przybiera kompromitujących pozycji, nawet gdy śpi. Na nikogo nie prycha.

Jest bardzo podobny do brata Guliwera, ale nie ma w nim tej głupkowatości :lol:
Bo Gumiś to taki rozkoszny wesołek.
A kochają się bardzo :D

sisay

Post » Czw gru 15, 2011 17:37 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & rodzeństwo z działek.

sisay pisze:Tak, słodki :D
W ogóle to jest niesamowity kot, przekochany i taki miły, a jednocześnie nie jest nachalny, nie pakuje się na siłę, nie jest upierdliwy. Wszystko robi z taką godnością, nawet na jedzenie się nie rzuca, tylko powoli podchodzi, wybiera sobie miejsce i przegryza

Jak przychodzi się przytulić, podchodzi powoli i delikatnie się wspina łapkami na ramiona, potem przylega całym ciałem i kładzie główkę koło twarzy. I tyle.

Nie lata po domu, nie biega... tylko kroczy, przechadza się.
Jego spojrzenie to taka siła spokoju, a jednocześnie bardzo rozumne. Nie robi głupich min. Nie przybiera kompromitujących pozycji, nawet gdy śpi. Na nikogo nie prycha.

Jest bardzo podobny do brata Guliwera, ale nie ma w nim tej głupkowatości :lol:
Bo Gumiś to taki rozkoszny wesołek.
A kochają się bardzo :D

Czyli koci ideał :ok:

malutka_8

Od: Pon sie 04, 2008 9:04

Post » Czw gru 15, 2011 17:44 Re: [Gliwice]DT sisay. Klara, Koral & rodzeństwo z działek.

Zależy jakie kto ma oczekiwania. Na mnie on robi niesamowite wrażenie :1luvu:

sisay

[poprzednia][następna]