Jestem z Ełku a daleko daleko stąd znalazła się moja nowa miłość "tajczyk europejski" BOLEK. Przygarnięty przez P. Kasię której ogromnie wdzięczna jestem

CZ I W OCZEKIWANIU...
Kotek ma być u mnie już lada dzień, lada chwila... A ja nie mogę się skontaktować od rańca z "przwoźnikiem" i strasznie się tym denerwuje... Tak bardzo chciałabym już mieć go na kanapie...
Kacper -kot rezydent- chyba przeczuwa jakieś zmiany bo z kolan od 2 dni nie złazi, włuczy się za mną jak cień a nawet oddał ulubiony kocyk przyciągając mi go pod fotel.... a to jedyna rzecz której bronił zaciekle.
Martwie się trochę, że mogą się nie polubić... Czas pokaże... Kacpi raczej z natury jest tolerancyjny ale zawsze jest ale...
Córa co rano pyta czy to już dziś:-) Mąż się śmieje, że przejmujemy się conajmniej tak jakby dziecko miało w transporterze przyjechać ( a sam do kacpra mówi synuś :> )
Drapak skończony. Są dwie półeczki, dużo wspinaczki mam nadzieję że Panowie chętnie będą korzystać.
Dziś jeszcze tylko trzeba druga kuwetę zainstalować.
A i jeszcze żarło dla młodych kotków ( Kacper lubuje się w surowym mięsiwie z ugotowaną marchewką a np wątróbki nie toleruje )
Wizyta i badania u weta umówione. Nasza Pani weterynarz stwierdziła że chyba "okociałam" oczywiście pozytywnie. Tak czy owak lekarz musi być.
Czekam, czekam i czekam... I tak czekając wymyśliłam, że jeśli wszystko pójdzie sprawnie to na Wielkanoc też sobie prezent zrobię... ale to w planach dalekich.
W tym miejscu dziękuje wszystkim obrońcom Bolka, tym którzy mnie w decyzji wsparli a także tym którzy obawiali się o moją "rozmnażalnie"....
Jak tylko będzie taka możliwość wszystko co się będzie działo obfocę i oddam dla Was do podglądu....
Część druga w tym samym temacie jak tylko kocurzysko się pojawi...
P.S Ruszyła akcja KUMPLE BOLKA TAKJKA!!! Plakaty na wykończeniu a to wierszyk Joasi Z (9lat)
Kotkom zimno jest na dworze
Każdy pomóc przecież może
Przynieś karmę ko koszyka
Do Lublina niech pomyka!!!
No a może weźmiesz kicie
marzysz o niej pewnie skrycie,
Powiedź o tym mamie, tacie
Koteczkowi domek dacie!!!
DUMNA JESTEM!!!