Dokładnie tak. Co tydzień wydaję na tylko leki dla Iskierki 50-80zł , które potem są bezużyteczne. Do tego choroba Bolusia i parę innych kocich spraw. Niestety w obecnej chwili pewne rzeczy dla mnie są nie do przeskoczenia/nie do kupienia, są abstrakcją. 2-3 razy w tygodniu regularnie już jeżdżę do Brwinowa, karmię i robię budki, prywatnie- doszło mi spore stado do karmienia ok. 40 kotów - te koty w tej chwili są nie do poznania.
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Może ktoś jeszcze zaadoptuje wirtualnie któregoś tymczasika u Ani Prosimy o adopcje
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] kiedyś się spotkamy To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152
alab108 dziękujemy bardzo serdecznie ja zaraz zamówię tą karmę http://www.zooplus.pl/shop/koty/karma_d ... ki%3C/b%3E jest super promocja, jeden worek 4kg dla cmentarniaczków brwinowskich będzie moje w domu też ją lubią
Adoptuj, nie kupuj.
Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ... Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...
Długowłosa kicia znowu wymiotuje. Boluś na razie źle Iskierka dziś była na kontroli ucha, dostaliśmy płyn, do płukania,czyszczenia, który umożliwia lepsze wchłanianie, penetrację antybiotyku. Za tydzień do kontroli.
Adoptuj, nie kupuj.