no to byłam u pani
wnioski
przede wszystkim, szok, tam na prawdę nie śmierdzi, nie ma tez dywanu z kotów
Cała rodzina była w komplecie, normalnie obiad, telewizor
Kobitka bardzo konkretna jak na pierwszą rozmowę, koty sa przez nią ratowane-ma z ilością problem, ale w/g mnie jest szansa ,że sama stwierdzi ,że można tez inaczej.
chce ją i jej córki wciągnąc w wolontariat schroniskowy-wyraziła chęć.Pokazac ,że można inaczej
koty biedne, wiekszość chuda, największym problemem chyba są niedobory żywieniowe.
Bardzo chce sterylizowac wszystrkie, jakbym mogła to dałaby mi dziś wszystkie do sterylki
Miałam wyjść z trzema kotkami, wyszłam z pięcioma
Bardzo, bardzo potrzebne wsparcie finansowe, plisssssss ludzie o pomocKotki na szybko dzis obejrzane przez wetkę, jutro będą dokładniej oglądane
marzy mi się możliwość zrobienia im badań krwi najpierw, przynajmniej części
Uzębienie u nich max kiepskie-tu wetka stawia na niedobory
Jedna, przekochana starsza koteczka będzie musiała mieć usunięte zęby w czasie tej narkozy od razu.
Boję się jak zniosą sterylki, a na kompleksowe leczenie nas nie stac za nic, nawet na same sterylki nas nie stać.
Charm-w przyszłym tygodniu pójdziemy fotografowac koty do adopcji, już dziś babka będzie robiła listę , które chce wydać. Nie chce wydawać tylko tych kotów które u niej są po wiele lat, tam są 17latki, 13latki itd.
Tak na prawde każdy z tych kotów powinien przejść przez DT
ale ja nie mam, ani nawet nie widze takiej możliwości- DT nie mam wolnych wogóle
Dwa 2 miesieczne kociaki pojechały dziś na tymczas-zabrała je lisek do jednej babki.
Te najmniejsze halbina jeszcze piją mleko i na razie pani nie chce ich dać, chce poczekac aż zaczną same jeść. Mamy tez nie da do adopcji bo to własnie starsza koteczka.
W zasadzie z małych zostały dwa bezoczki
Jeśli ktoś ma wolną klatkę kenelową-bardzo przydałaby się na posterylkówny
zaraz wkleje fotki