Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AGATA mich pisze:Wypuszczenie Honoratki na SYBERKE to będzie dla niej wyrok. Ludzie(niefajne tam towarzystwo się kręci) i auta. Chyba już miała z tym doczynienia tak jak mówił wet.
Ja bym nie miala sumienia jej wywalic zwłaszcza na Syberke, tymbardziej ze nie jest dzika.
Dorota Wojciechowska pisze:Co do spotkania to może piatek - ten piątek.
Może zamówilibyśmy u p.Andrzeja (kurczaka) po porcji kuraka (1/4) i żurku
na ostatnim była propozycja coby zaniechać poniedziałków
gosiakot pisze:AGATA mich pisze:Wypuszczenie Honoratki na SYBERKE to będzie dla niej wyrok. Ludzie(niefajne tam towarzystwo się kręci) i auta. Chyba już miała z tym doczynienia tak jak mówił wet.
Ja bym nie miala sumienia jej wywalic zwłaszcza na Syberke, tymbardziej ze nie jest dzika.
Nie ma mowy o wypuszczeniu Honoratki na Syberkę , nie po to od ok 2 miesięcy ją leczymy , karmimy na własny koszt z panią Lodzią żeby ją jakieś sk...syny pod blokiem kopały ( a skąd te zęby połamane ?). Po chwilowym pobycie w kch Honoratka wróci do mieszania takiej Pani , gdzie pani Lodzia chodzi do niej i do drugiego kotka na my do kch 2 razy dziennie .W mieszkaniu tym jest jeszcze koteczek Simba też przygarnięty tym razem ze schodów do apteki na 9 maja.
Mieszkanie to przysłużyło się już paru kotom jako "tymczas" niestety na zawsze nie mogą tam zostać , musimy im znaleźć domy , co nie będzie łatwe.
Bona44 pisze:mnie piątek pasuje w poniedziałek nie mogę
Dorota Wojciechowska pisze:
No to sumujmy komu pasyje jak:
PIątek 16.12.11:Jadzia i Wiesiu
Dorota
Bona
ARO i żoneczka
Cookie
Mara
Alienor
Poniedziałek 19.12.11:
Mara S pisze:gosiakot pisze:AGATA mich pisze:Wypuszczenie Honoratki na SYBERKE to będzie dla niej wyrok. Ludzie(niefajne tam towarzystwo się kręci) i auta. Chyba już miała z tym doczynienia tak jak mówił wet.
Nie ma mowy o wypuszczeniu Honoratki na Syberkę , nie po to od ok 2 miesięcy ją leczymy , karmimy na własny koszt z panią Lodzią żeby ją jakieś sk...syny pod blokiem kopały ( a skąd te zęby połamane ?). Po chwilowym pobycie w kch Honoratka wróci do mieszania takiej Pani , gdzie pani Lodzia chodzi do niej i do drugiego kotka na my do kch 2 razy dziennie .W mieszkaniu tym jest jeszcze koteczek Simba też przygarnięty tym razem ze schodów do apteki na 9 maja.
Mieszkanie to przysłużyło się już paru kotom jako "tymczas" niestety na zawsze nie mogą tam zostać , musimy im znaleźć domy , co nie będzie łatwe.
a czy nie byłoby lepiej dla niej by została w chatce póki znajdzie dom![]()
The Szops pisze:Czyli Michałowa to okaz zdrowiaMoże jest bardzo zakłaczona? Albo powinna miec jakąś dietę? A może poprostu dużo więcej ruchu? Ile ma jeszcze zostac w szpitaliku?
The Szops pisze:Mara a Ty pojedynczo w piątek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot] i 285 gości