KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 13, 2011 10:43 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Mara, punkt 11 jest już wizyta, możesz byc ok 11.30?

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Wto gru 13, 2011 10:45 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

No trudno - niech będzie

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Wto gru 13, 2011 10:53 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

:ok: Michałowa wynagrodzi Ci niedogodności, traktorkiem :wink:

The Szops

Post » Wto gru 13, 2011 11:21 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Co do spotkania to może piatek - ten piątek.
Może zamówilibyśmy u p.Andrzeja (kurczaka) po porcji kuraka (1/4) i żurku
na ostatnim była propozycja coby zaniechać poniedziałków
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Wto gru 13, 2011 11:22 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

AGATA mich pisze:Wypuszczenie Honoratki na SYBERKE to będzie dla niej wyrok. Ludzie(niefajne tam towarzystwo się kręci) i auta. Chyba już miała z tym doczynienia tak jak mówił wet.
Ja bym nie miala sumienia jej wywalic zwłaszcza na Syberke, tymbardziej ze nie jest dzika.

Nie ma mowy o wypuszczeniu Honoratki na Syberkę , nie po to od ok 2 miesięcy ją leczymy , karmimy na własny koszt z panią Lodzią żeby ją jakieś sk...syny pod blokiem kopały ( a skąd te zęby połamane ?). Po chwilowym pobycie w kch Honoratka wróci do mieszania takiej Pani , gdzie pani Lodzia chodzi do niej i do drugiego kotka na my do kch 2 razy dziennie .W mieszkaniu tym jest jeszcze koteczek Simba też przygarnięty tym razem ze schodów do apteki na 9 maja.
Mieszkanie to przysłużyło się już paru kotom jako "tymczas" niestety na zawsze nie mogą tam zostać , musimy im znaleźć domy , co nie będzie łatwe.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Wto gru 13, 2011 12:28 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Dorota Wojciechowska pisze:Co do spotkania to może piatek - ten piątek.
Może zamówilibyśmy u p.Andrzeja (kurczaka) po porcji kuraka (1/4) i żurku
na ostatnim była propozycja coby zaniechać poniedziałków

mnie piątek pasuje :ok: w poniedziałek nie mogę :oops:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Wto gru 13, 2011 12:36 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

gosiakot pisze:
AGATA mich pisze:Wypuszczenie Honoratki na SYBERKE to będzie dla niej wyrok. Ludzie(niefajne tam towarzystwo się kręci) i auta. Chyba już miała z tym doczynienia tak jak mówił wet.
Ja bym nie miala sumienia jej wywalic zwłaszcza na Syberke, tymbardziej ze nie jest dzika.

Nie ma mowy o wypuszczeniu Honoratki na Syberkę , nie po to od ok 2 miesięcy ją leczymy , karmimy na własny koszt z panią Lodzią żeby ją jakieś sk...syny pod blokiem kopały ( a skąd te zęby połamane ?). Po chwilowym pobycie w kch Honoratka wróci do mieszania takiej Pani , gdzie pani Lodzia chodzi do niej i do drugiego kotka na my do kch 2 razy dziennie .W mieszkaniu tym jest jeszcze koteczek Simba też przygarnięty tym razem ze schodów do apteki na 9 maja.
Mieszkanie to przysłużyło się już paru kotom jako "tymczas" niestety na zawsze nie mogą tam zostać , musimy im znaleźć domy , co nie będzie łatwe.

a czy nie byłoby lepiej dla niej by została w chatce póki znajdzie dom :oops: :?:

Mara S

Post » Wto gru 13, 2011 12:38 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Bona44 pisze:mnie piątek pasuje w poniedziałek nie mogę

No to sumujmy komu pasyje jak:

PIątek 16.12.11:
:arrow: Jadzia i Wiesiu
:arrow: Dorota
:arrow: Bona
:arrow: ARO i żoneczka
:arrow: Cookie

Poniedziałek 19.12.11:
:arrow:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Wto gru 13, 2011 12:42 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Michałowa już po RTG - bardzo jej się to nie podobało ale jakoś się udało... Wyszło z niego tylko tyle, że ma bardzo dużo gazu i nieostre zarysy organów. Ponadto zostałam na pobranie krwi i ma zrobioną też morfologię, z której wynika tylko tyle, że jest ok, nie ma żadnego zapalenia, nie ma niedokrwistości. P. Ilona ma wdrożyć jej jakieś leczenie (nie wiem jakie) i będzie polować jeszcze na kał do badania...

mnie też pasuje piątek :piwa:

Mara S

Post » Wto gru 13, 2011 12:44 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Wolę piątek zdecydowanie. Tylko dla mnie bez żurku proszę :wink: za to przywiozę miód pitny :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto gru 13, 2011 12:45 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Honorata boi się innych kotów o ile dobrze pamiętam :roll:
Dlatego była przeniesiona do górnego boksu,
więc zostawienie jej w Kch to nie za dobry pomysl :?
No chyba, że się koteczka przyzwyczai do towarzystwa :D
To nie widzę problemu, niech zostanie :wink:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto gru 13, 2011 12:50 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Za Michalowa :ok:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Wto gru 13, 2011 12:51 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Dorota Wojciechowska pisze:
No to sumujmy komu pasyje jak:

PIątek 16.12.11:
:arrow: Jadzia i Wiesiu
:arrow: Dorota
:arrow: Bona
:arrow: ARO i żoneczka
:arrow: Cookie
:arrow: Mara
:arrow: Alienor

Poniedziałek 19.12.11:
:arrow:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto gru 13, 2011 12:55 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

Czyli Michałowa to okaz zdrowia 8O Może jest bardzo zakłaczona? Albo powinna miec jakąś dietę? A może poprostu dużo więcej ruchu? Ile ma jeszcze zostac w szpitaliku?
Mara S pisze:
gosiakot pisze:

a czy nie byłoby lepiej dla niej by została w chatce póki znajdzie dom :oops: :?:

Narazie kocia jest w trakcie leczenia i nigdzie jej nie oddamy. Prawda? Czy ona ma jakieś fajne zdjęcia, czy jeszcze jej nie było na ostatniej sesji?

Mara a Ty pojedynczo w piątek?

The Szops

Post » Wto gru 13, 2011 13:16 Re: KOCIA CHATKA znów zaprasza....

The Szops pisze:Czyli Michałowa to okaz zdrowia 8O Może jest bardzo zakłaczona? Albo powinna miec jakąś dietę? A może poprostu dużo więcej ruchu? Ile ma jeszcze zostac w szpitaliku?

Nie wiem nic więcej i chyba w lecznicy też nie za bardzo wiedzą. Przed morfologią była sugestia, że być może trzeba bedzie ją jednak w przyszłości otworzyć. Trzebaby tam zadzwonić i zapytać jakie koncepcje, jaki lek dostała i ile ma zostać u nich

The Szops pisze:Mara a Ty pojedynczo w piątek?

Raczej tak

Mara S

[poprzednia][następna]