Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S plus Arctica

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 10, 2011 19:24 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

:oops:
Ja w sumie nie korzystam bo przy samym przepisywaniu wszystko wchodzi samo do głowy i umieszcza sie w odpowiednich szufladkach
Pomoce naukowe pomagają mi nie mieć ataków paniki i czasem w momencie kiedy pytania nie sprawdzają wiedzy a jedynie znajomość na pamieć regułek i poszczególne odpowiedzi różnią się np jednym słowem :evil:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon gru 12, 2011 8:52 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Wiadomość dla Dużych edukujących innych Dużych :wink: Z pomocy naukowych nie korzystałam :twisted:

Wczoraj popołudniu obłożyłam się kotami i nadrabiałam zaległości w czytaniu :D
Pan Simbo ze mną pod kocykiem, Sarabka mrucząca na oparciu
Uwielbiam takie wieczory :D

czarna.wdowa

Post » Pon gru 12, 2011 9:56 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Cześć Obrazek
Ja zrobiłam to samo wczoraj :lol: Obłożyły mnie koty (bo nimi obłożyć się nie da - same muszą) plus książka i tak błogo było...cuuudnie, aż usnęłam w błogostanie.. :D

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Pon gru 12, 2011 11:29 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Witaj :P A moje koty mnie nie obłożyły :x Poszły sobie na łóżko, bo odkręciłam tam trochę grzejnik i się porozkładały na półkach i łóżku. A my z TZ zostaliśmy w pokoju z otwartym oknem na balkon :twisted: Eh, życie z kotami....
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Pon gru 12, 2011 13:16 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Czesc Monia i kotki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon gru 12, 2011 16:56 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

czarna.wdowa pisze:Wiadomość dla Dużych edukujących innych Dużych :wink: Z pomocy naukowych nie korzystałam :twisted:

Wczoraj popołudniu obłożyłam się kotami i nadrabiałam zaległości w czytaniu :D
Pan Simbo ze mną pod kocykiem, Sarabka mrucząca na oparciu
Uwielbiam takie wieczory :D

I oby jak najwięcej takich :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto gru 13, 2011 9:25 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Ave Ja 8)
Dziś rano mieliśmy super rozrywkę :twisted:
Duża zapragnęła przed samym wyjściem do pracy wziąć z lodówki kaszke do pracy
no i wyciągając ją z końca lodówki rękawem zachaczyła o parę rzeczy
Oczywiście udało jej się wszysko złapać prócz otwartej śmietany,
która wypadajac zrobiła kilka fikołków ochlapując pół kuchni i Dużą :twisted:
Jako grzeczny koteczek nie mogę powtórzyć słów jakie usłyszałem w tym momencie :evil:
i później kiedy razem z Sarabka rzuciliśmy się do zlizywania i roznoszenia tego na łapkach po mieszkaniu :twisted:

Simbo objedzony śmietanką

czarna.wdowa

Post » Wto gru 13, 2011 9:30 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Simbusiu - współczuję Dużej! Nasza popatrzyła na TZ i zalała sie kaszką z mlekiem i teraz w pracy ma plamy na spodniach :twisted:

Czy znacie ten wątek viewtopic.php?f=8&t=136687&start=165 i pomagacie - to są też te bannerki w moim podpisie - klikamy na pieski z Bydgoszczy najbardziej nakarmione albo wg wykazu na wątku - te z Gdyni zdobyły już bardzo dużo karmy a z Bydgoszczy prawie nikt :evil:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto gru 13, 2011 13:31 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Czesc Monia i kotki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw gru 15, 2011 10:25 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

czarna.wdowa pisze:Ave Ja 8)

no i wyciągając ją z końca lodówki rękawem zachaczyła o parę rzeczy
Oczywiście udało jej się wszysko złapać prócz otwartej śmietany,
która wypadajac zrobiła kilka fikołków ochlapując pół kuchni i Dużą :twisted:
(...)
i później kiedy razem z Sarabka rzuciliśmy się do zlizywania i roznoszenia tego na łapkach po mieszkaniu :twisted:

Simbo objedzony śmietanką

Żeby tak nasza Duża kiedyś tak zrobiła... Bo Ona nam śmietankę WYDZIELA :evil:
Estian i Xiana - miłośnicy śmietany

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Czw gru 15, 2011 13:27 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Witajcie Monia i kotki! Co slychac? :D ?
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw gru 15, 2011 14:19 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Dzień dobry :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Czw gru 15, 2011 14:48 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Bry, bry :D
Zalatana jestem - prezes na urlopie, muszę ogarniać wszystkie jego sprawy i dzielnie walczyć ze swoimi tak żeby zamknąć księgowania do 22go grudnia i 23 mieć wolne :twisted:

Kociaste bez wiekszych zmian

Sarabka non stop głodna
kradnie suche, kradnie tacki z mokrym, rozrywa i konsumuje je na środku stołu kuchennego :evil:

Pan ślimak wręcz przeciwnie
oczekuje że zaskoczę go jakimiś przysmakami i odmawia jedzenia tego co hrabiemu nie pasuje :twisted:

Wieczorami oboje zgodnie chodzą przypilnować żeby Duża się porządnie wykąpała przed snem
a że chyba wyglądam coraz gorzej to dziś rano nie tylko Sarabka ale i Simbo pilnowali żebym się porządnie umalowała :twisted:

czarna.wdowa

Post » Pt gru 16, 2011 15:04 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Jakie masz troskliwe te koteczki :ryk:

Hejka :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Post » Sob gru 17, 2011 12:21 Re: Simbo i Sarabi-rozkoszny duecik S&S po raz piąty w akcji

Doberek koteczki, milej soboty!
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]