Karolek(ona) pisze:bulba pisze:Kasieńko, oczywiście, że trzymamy. Z całych sił![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Kicia będzie miała przed zabiegiem zrobioną biochemię, żeby zobaczyć jak jest z organizmem,czy nerki nie sa za słabe-zabieg+biochemia-180 zł
Trzymajcie kciuki kochane!![]()
![]()
![]()
![]()
kropkaXL pisze:Karo-to co ona w swoim zyciu przeszła ,to można kilka kotów obdzielić-jako maleńkie ,umierające z głodu kocię ,z zaklejonymi oczkami ropą z krwią,została znaleziona i uratowana przez mojego Tatę,potem w wieku ok 4 miesięcy któryś z pracowników(mieszkała w firmie u Taty)uderzył ja tak mocno,że podejrzewano przerwanie kręgosłupa,łepek jej po prostu zwisał-wtedy też straciła słuch-Tata znów nie posłuchał wetów i nie uspił jej ,tylko zbluzgał ich i kazał ratować,a nie mędrkować-przeżyła,ale od tamtej pory zaczęła chodzić w kółko,traciła równowagę,nie umiała nawet na kanapę wskoczyć,nie miała poczucia odleglości.Gdy odeszła moja koszatniczka(Pynia wtedy miała ok roku) postanowiłam,że wezmę ją do swojego domu.I tak została u mnie do dziś.
A rak to konsekwencja podawania hormonów,którymi wspomniani weci szpikowali ja przez 8 lat-ja wtedy jeszcze nie byłam na miau,nie wiedziałam,że kotki się sterylizuje i podawałam jej to swiństwo w dobrej wierze-dopiero jak Ania wetka założyła gabinet w moim mieście wysterylizowałam kicię,ale jak się okazało -za późno!
ewan pisze:Będzie dobrze Kasiu, musi być. Moja najstarsza z 4 rezydentów Perełka w maju skończyła 16 latcieszy się - póki co - dobrym zdrowiem, też nienawidzi zwłaszcza przychodzących tymczasów, warczy jak amstaf i prycha jadem jak kobra - ale też kocham ją, chociaż to taka wredna maupa
bo urodziła się u mnie i jest od zawsze.
Ewciu-nie będzie dobrze![]()
-zbyt dużo przerzutów,zajęte węzły chłonne-teraz to poprawa komfortu reszty zycia,ratowanie przed zakażeniem,żeby jak najdłużej nie cierpiała!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 101 gości