Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shrek1 pisze:Chyba czas najwyższy zdecydować!!! Pomóżcie znaleźć mi dom dla Kota, chcę założyć rodzinę i poukładać sobie życie. Kot nie wadzi, ale jest małą przeszkodą a wynajmować mogę jeszcze 10 lat? Chcę dla niego jak najlepiej. I podjęłam już decyzję o oddaniu choć jest mi bardzo ciężko ale różne sytuacje są w życiu. Proszę o pomoc!!!
shrek1 pisze:Ojciec ma podejście do zwierząt jak do materii, czyli jest zbędny a na wnuka bardzo czeka. Biorąc kota wiedziałam ile będzie żyć ale nie wiedziałam że to tak wszystko sie skomplikuje. Wiem że muszę wybrać między Shrekiem a narzeczonym. Nie jest wcale tak łatwo znaleźć pokój, dałam już swoje ogłoszenie i nic. Ciężko mi jest podjąć decyzję, jestem już "zmęczona" życiem i tym że nie mam rodziny bo ostatnia osoba,mama zmarła!!! Ko, może ktoś pomoże mi znależć dom dla Shreka? Chcę go odwiedzać i dawać tyle by wiedział że go kiedyś zabiorę. Albo moe wynajmować aż do 40 stki?
Kasia D. pisze:shrek1 pisze:Chyba czas najwyższy zdecydować!!! Pomóżcie znaleźć mi dom dla Kota, chcę założyć rodzinę i poukładać sobie życie. Kot nie wadzi, ale jest małą przeszkodą a wynajmować mogę jeszcze 10 lat? Chcę dla niego jak najlepiej. I podjęłam już decyzję o oddaniu choć jest mi bardzo ciężko ale różne sytuacje są w życiu. Proszę o pomoc!!!
o, teraz to się wku*rwiłam.
shrek1 pisze:Słucham?????????? A co mam niby robic?
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia i 271 gości