Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 12, 2011 22:05 Re: Poszukiwany pokój dla Kociary Warszawa. Pilne!!!

Piotrek musi być przy tacie i się nim opiekować. Ja swoją mamą też sie opiekowałam, miała raka mózgu i nie było łatwo :(

shrek1

Od: Sob gru 10, 2011 9:47

Post » Pon gru 12, 2011 22:16 Re:

...
Ostatnio edytowano Wto wrz 18, 2012 17:07 przez ka_towiczanka, łącznie edytowano 1 raz
ka_towiczanka

Post » Pon gru 12, 2011 22:24 Re: Poszukiwany pokój dla Kociary Warszawa. Pilne!!!

Szukałaś może tu?
http://www.wspollokator.pl/mazowieckie/pokoje-warszawa
http://dom.gratka.pl/pokoje-do-wynajeci ... 3godCCczSQ
http://warszawa.gumtree.pl/f-Nieruchomo ... CatIdZ9000

Możesz też zadzwonić do paru agencji i im zadać zadanie: szukasz pokoju do wynajęcia, masz kota. Tylko agencji trzeba będzie zapłacić prowizję. No, ale będą mieć motywację do szukania.
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pon gru 12, 2011 22:33 Re: Poszukiwany pokój dla Kociary Warszawa. Pilne!!!

Tak szukałam w jednej z agencji ale to sory,istni naciągacze!!! Kto wezmie dorosłego kota który jest pospolity, moim zdaniem marne szanse, jak już to chciałam go oddac "po znajomości", do domu który go będzie kochać.Nie chcę ranić narzeczonego ale kocham Shreka i jestem bardzo z nim zwiazana on zresztą też bardzo go lubi i kocha zwierzęta. Pomóżcie znaleźć odpowiedni dom dla mojej miłości.

shrek1

Post » Pon gru 12, 2011 22:41 Re: Poszukiwany pokój dla Kociary Warszawa. Pilne!!!

A, pisałam pod kątem szukania pokoju dla Ciebie i kota.
W takim razie zrób kotu szybko zdjęcia i może zamów u catangel ogłoszenia.
Obrazek

Afatima

Post » Pon gru 12, 2011 22:45 Re: Poszukiwany pokój dla Kociary Warszawa. Pilne!!!

Chyba czas najwyższy zdecydować!!! Pomóżcie znaleźć mi dom dla Kota, chcę założyć rodzinę i poukładać sobie życie. Kot nie wadzi, ale jest małą przeszkodą a wynajmować mogę jeszcze 10 lat? Chcę dla niego jak najlepiej. I podjęłam już decyzję o oddaniu choć jest mi bardzo ciężko ale różne sytuacje są w życiu. Proszę o pomoc!!!

shrek1

Post » Pon gru 12, 2011 22:52 Re: Poszukiwany pokój dla Kociary Warszawa. Pilne!!!

Dlatego napisałam, żebyś robiła zdjęcia i zwróciła się do catangel. Spójrz na ten wątek, napisz tekst, napisz do catangel.
Forumowicze są zazwyczaj zakoceni i przekoceni, tu nikt od ręki kotka nie zabierze, bo po prostu nie ma dokąd. Są domy, w których po kilkanaście kotów czeka na nowych opiekunów, zamów tu ogłoszenia:
viewtopic.php?f=27&t=117559
Obrazek

Afatima

Post » Pon gru 12, 2011 22:59 Re:

...
Ostatnio edytowano Wto wrz 18, 2012 17:07 przez ka_towiczanka, łącznie edytowano 1 raz
ka_towiczanka

Post » Pon gru 12, 2011 23:02 Re: Poszukiwany pokój dla Kociary Warszawa. Pilne!!!

Myślisz że Shrek będzie tęsknić? a Jak mu będzie dobrze? Potrzebuje tylko spokoju i pełnej miski oraz czystej kuwety no i gadania z nim bo bardzo lubi gadać:)

shrek1

Post » Pon gru 12, 2011 23:04 Re: Poszukiwany pokój dla Kociary Warszawa. Pilne!!!

shrek1 pisze:Chyba czas najwyższy zdecydować!!! Pomóżcie znaleźć mi dom dla Kota, chcę założyć rodzinę i poukładać sobie życie. Kot nie wadzi, ale jest małą przeszkodą a wynajmować mogę jeszcze 10 lat? Chcę dla niego jak najlepiej. I podjęłam już decyzję o oddaniu choć jest mi bardzo ciężko ale różne sytuacje są w życiu. Proszę o pomoc!!!

o, teraz to się wku*rwiłam.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Pon gru 12, 2011 23:09 Re: Poszukiwany pokój dla Kociary Warszawa. Pilne!!!

Słucham?????????? A co mam niby robic?

shrek1

Post » Pon gru 12, 2011 23:13 Re:

...
Ostatnio edytowano Wto wrz 18, 2012 17:06 przez ka_towiczanka, łącznie edytowano 1 raz
ka_towiczanka

Post » Pon gru 12, 2011 23:51 Re: Poszukiwany pokój dla Kociary Warszawa. Pilne!!!

shrek1 pisze:Ojciec ma podejście do zwierząt jak do materii, czyli jest zbędny a na wnuka bardzo czeka. Biorąc kota wiedziałam ile będzie żyć ale nie wiedziałam że to tak wszystko sie skomplikuje. Wiem że muszę wybrać między Shrekiem a narzeczonym. Nie jest wcale tak łatwo znaleźć pokój, dałam już swoje ogłoszenie i nic. Ciężko mi jest podjąć decyzję, jestem już "zmęczona" życiem i tym że nie mam rodziny bo ostatnia osoba,mama zmarła!!! Ko, może ktoś pomoże mi znależć dom dla Shreka? Chcę go odwiedzać i dawać tyle by wiedział że go kiedyś zabiorę. Albo moe wynajmować aż do 40 stki?

akurat ja bym nie miala watpliwosci :wink:
no ale to Twoj wybor :wink:
KIBOL ZAMIAST DEBILA

enigma

Od: Wto wrz 13, 2005 14:25

Post » Wto gru 13, 2011 5:58 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Przeniosłam na Koty - alix76

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto gru 13, 2011 8:02 Re: Poszukiwany pokój dla Kociary Warszawa. Pilne!!!

Kasia D. pisze:
shrek1 pisze:Chyba czas najwyższy zdecydować!!! Pomóżcie znaleźć mi dom dla Kota, chcę założyć rodzinę i poukładać sobie życie. Kot nie wadzi, ale jest małą przeszkodą a wynajmować mogę jeszcze 10 lat? Chcę dla niego jak najlepiej. I podjęłam już decyzję o oddaniu choć jest mi bardzo ciężko ale różne sytuacje są w życiu. Proszę o pomoc!!!

o, teraz to się wku*rwiłam.

shrek1 pisze:Słucham?????????? A co mam niby robic?

hmmm
to może przestaw sytuację, tak teoretycznie, weź jakąś PannęX
za Shreka podstaw mame PannyX wymagającą opieki
za ojca narzeczonego podstaw fakt że narzeczony PannyX mieszka za granicą
i teraz żeby sobie PannaX "poukładała życie" musi wyjechać za granicę
a teoretyczna mama PX podróżować nie może

i wyobraź sobie sytuację gdy PannaX pyta, co ma zrobić z mamą, bo chce założyć rodzinę i poukładac sobie życie a mama jest przeszkodą, bo ile można czekać.

no, chyba że Shrek to "tylko kot" :(

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

[poprzednia][następna]