TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 12, 2011 20:44 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Czort
Obrazek
Złapana Plamka już po sterylce

Obrazek
I kolejne dzieło Urwiska
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon gru 12, 2011 21:55 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

phantasmagori pisze:Czort
Obrazek
Złapana Plamka już po sterylce

Obrazek
I kolejne dzieło Urwiska
Obrazek

Czort przepiękny :love: ,postawiłam sobie za punkt honoru.....wycałować Czorcika :mrgreen:
i nawet zadek Eustaszka się w kadrze zmieścił :ryk:
Plamusia śliczna koteczka :1luvu: ale trzecie zdjęcie podoba mi się najbardziej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Anna Kubica

Post » Pon gru 12, 2011 22:12 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Oj całować to ja bym się jeszcze nie odważyła :wink:
Plameczka przepiękna koteczka :ok:
A Urwisek dobrze że broi...
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon gru 12, 2011 22:15 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Czort :ryk: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ach ten Urwis :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon gru 12, 2011 22:20 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

skoro Urwis broi, to oznaka, ze jest ok, powoli wraca do siebie :) :1luvu:
Czorcio :1luvu: wyszedles przepieknie :1luvu:
Aniu, ja tez bym sie bala go calowac, jak go chcialam poglaskac to mnie chcial ugryzc. Moze kiedys, czemu nie, w koncu Tygrys byl taki sam agresor niedotykalski, a jaki sie miziak namolny zrobil :1luvu:

Plamcia :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: alez ona piekna i ten jeden policzek czarny, drugi bialy :1luvu: :1luvu: :1luvu: nie widzialam jeszcze takiego czegos u kota (u psa owszem, 2 mniejsze plamki na policzku, jakby 2 piegi).

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon gru 12, 2011 22:31 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:skoro Urwis broi, to oznaka, ze jest ok, powoli wraca do siebie :) :1luvu:
Czorcio :1luvu: wyszedles przepieknie :1luvu:
Aniu, ja tez bym sie bala go calowac, jak go chcialam poglaskac to mnie chcial ugryzc. Moze kiedys, czemu nie, w koncu Tygrys byl taki sam agresor niedotykalski, a jaki sie miziak namolny zrobil :1luvu:

Plamcia :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: alez ona piekna i ten jeden policzek czarny, drugi bialy :1luvu: :1luvu: :1luvu: nie widzialam jeszcze takiego czegos u kota (u psa owszem, 2 mniejsze plamki na policzku, jakby 2 piegi).

Ale ja Czorcika już wygłaskałam :mrgreen: więc teraz może uda mi się skraść mu buziaka :D najgorsza opcja dostanę po pysku i wrócę w plastrach do domu :roll: tylko co ja w domu powiem :roll:
Anna Kubica

Post » Pon gru 12, 2011 22:36 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

ze wpadlas w krzaki roz :ryk: :ryk: :ryk: dzikich roz :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Pon gru 12, 2011 22:47 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:ze wpadlas w krzaki roz :ryk: :ryk: :ryk: dzikich roz :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Nie wiem czy to łykną ,przecież zima.... :roll: Ola wymyśl coś innego i uknuj cały plan :mrgreen:
Anna Kubica

Post » Pon gru 12, 2011 22:49 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Miszczunio Urwis dopadl cie w swe lapencje, zrobil ci artystyczna operacje plastyczna i makijaz permanentny :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Pon gru 12, 2011 22:55 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Kociara82 pisze:Miszczunio Urwis dopadl cie w swe lapencje, zrobil ci artystyczna operacje plastyczna i makijaz permanentny :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

O :!: i to już jest blisko prawdy :mrgreen: , a ostatnio mnie koleżanka uczyła że jak będę chciała kłamać to jak najbliżej prawdy ,cobym się później nie pomyliła :ryk:
Anna Kubica

Post » Pon gru 12, 2011 22:59 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Phantasmagori dzięki za wstawienie fotek :lol:
Aniu czekamy z niecierpliwością :lol:
A w razie ran poniesionych przez Czorta wytłumaczysz to np po tym iż kaktusy Ci sie z różami pomyliły :ryk: :ryk: :ryk: jak wąchałaś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A Miki , ten typ tak ma :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon gru 12, 2011 23:10 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Justa&Zwierzaki pisze:Phantasmagori dzięki za wstawienie fotek :lol:
A w razie ran poniesionych przez Czorta wytłumaczysz to np po tym iż kaktusy Ci sie z różami pomyliły :ryk: :ryk: :ryk: jak wąchałaś :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Justa ,Ty zamiast kawy to postaw plastry na stół :ryk: :ryk: :ryk:
Anna Kubica

Post » Pon gru 12, 2011 23:30 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Anna Kubica pisze:

OK , będą plastry pomiędzy kotami na stole :lol: może je dojrzysz przy odrobinie szczęścia :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto gru 13, 2011 0:25 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

Anna Kubica pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: do apteki od Justy tylko rzut kamieniem :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kociara82

Post » Wto gru 13, 2011 0:27 Re: TYSKIE MRUCZKI IX - szukamy DS i opiekunów wirtualnych

mrusie, buziam na miaudobranoc :*:*:*:*:*:*:*:*:* w tym tygodniu mam strasznie duzo latania po ludzkich wetach :roll: ale w przyszlym tygodniu juz wpadne na pewno, chocby na momencik, ale podziele sie z wami oplatkiem :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

[poprzednia][następna]