wiesz, ja też się bardzo przestraszyłam jak Mania siknęła krwią ale rozeszło się jak to mówią- po kościach jeśli on już miał takie problemy no chyba mus na tą karmę przejść
Miał i 5 lat był na tej karmie, po czym wet przy któryś wynikach już z rzędu powiedział, żeby mu odstawić. Przez prawie 3 lata był spokój aż do dziś. W poniedziałek jadę do lecznicy po próbki, bo hurtownia dojedzie w tygodniu i zamówią mi tę karmę, bo na składzie jej nie mają
Rudy ma z Hillsa i/d Urinary coś tam, wcześniej miał z Royala Urinary ale wet powiedział,że te z Hillsa są lepsze.. No i do tego Ryśko z tymi swoimi gastro
Lilka, dopiero co napisałaś na wątku nerkowym, że kot ma podwyższone znacznie parametry nerkowe. Nie dawaj mu żadnej karmy urinary!! Tego typu karmy są zakwaszające. Dziewczyny Ci radzą pasztet Gourmeta. Jakbyś miała kłopot z kupnem, kup Gerberka sam kurczak lub indyk. To też spokojnie rozrobisz z wodą.
Tak Jasia.. Rudy ma w moczu białko i leukocyty, dostał antybiotyk, ma brać Furangin i za tydzień powtórka badania. To Jasio jest w takim złym stanie, ta przepuklina to był dopiero początek