Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin w Ds w Warszawie!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 12, 2011 19:28 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

A odnośnie konkretów, zaraz napiszę Ci PW, Albisia mogę przywieść w środę, a Terminator np w czwartek. Na raz dwóch też nie bardzo, wolę jechać dwa razy, jeśli nie zrobię problemu....
Jutro nie mogę, niestety :oops:

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pon gru 12, 2011 19:43 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

halbina pisze:rozmawiałam z Moniką, ona chce Albisia, jak tylko zwolni się u niej miejsce... przywieź je oba, u mnie poczeka na to miejsce u Moniki, w końcu obiecałaś mu, że tę zimę spędzi w domu... :oops:

Wiedzialam :1luvu: nie dalo sie wybrac, nikt by nie dal rady.
Dziewczyny, teraz musimy pomoc Halbinie w pokryciu kosztow! Dwa nadprogramowe koty to nie przelewki. Pomijam juz operacje Minki, ale obe koty trzeba bedzie zaszczepic, odrobaczyc, odpchlic. To wszystko sa koszty.
Zaraz pisze PW w sprawie Minki!

CheshireCat1

Od: Pon sie 15, 2011 10:22

Post » Pon gru 12, 2011 19:55 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

Halbina kocham Cię :1luvu: :1luvu: :1luvu:
dawaj nr konta na pw i ja podtrzymuje swoja propozycje :mrgreen:
7ksiezyc

Post » Pon gru 12, 2011 20:09 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Koty będą u mnie na dt, ale będą pod oficjalną opieką Fundacji "Szara Przystań". Oczywiście adopcja wirtualna jest dla nas ogromnym wsparciem i pewnością, że konkretny kot jest w pełni zabezpieczony!

Podam link do naszej strony, dotyczący adopcji wirtualnych i innych form pomocy: http://www.szara-przystan.pl/wirtualne.html

i przekopiuję to:

Z wielką radością przyjmiemy darowizny na nasze konto - można je odpisać od podatku.

Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań"
Zabrze , 41-800
Ul. E. Czogały 9
IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868

Równie chętnie przyjmujemy dary rzeczowe - karmę, żwirki, akcesoria

Mogą Państwo również przekazać nam dary w postaci produktów, przedmiotów, wyrobów, które możemy wystawić na sprzedaż charytatywną.

SERDECZNIE DZIĘKUJEMY!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon gru 12, 2011 20:16 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

tak się ciesze ze się chyba upiję dziś z radości :ryk: :ryk: :ryk:
a przy okazji rozładuję inne stresy ;)

dzięki halbina :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
przelew puściłam, jak bedziesz czegokolwiek potrzebowac pisz proszę :)
Ostatnio edytowano Pt gru 23, 2011 23:41 przez 7ksiezyc, łącznie edytowano 1 raz
7ksiezyc

Post » Pon gru 12, 2011 20:53 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

Ależ jestem szczęśliwa, nie zasnę dzisiaj, po prostu nie zasnę... Przede wszystkim Halbinko jeszcze raz Ci ogromnie dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: Dajesz im szansę na nowe, lepsze życie !!!

7ksiezyc, Tobie też z całego serca dziękuję, bo bez kasiurki ciężko by było, oj ciężko. A tak Albinia życie się zmieni, a to jest na prawdę cudo kot.

Wstępnie jesteśmy umówione z halbiną, że jednego kota przywiozę w czwartek, drugiego w sobotę. Razem nie dam rady, bo ja tylko autobusowa, a nie będę ukrywać, że dwa koty na raz to jest ciężar... :roll: Wole jechać na dwa razy :oops:

Ale się cieszę !!

OlaLola

Post » Pon gru 12, 2011 20:56 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

Halbino nie wiem, co powiedzieć :oops:
tylko tyle :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon gru 12, 2011 20:58 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

MalgWroclaw pisze:Halbino nie wiem, co powiedzieć :oops:
tylko tyle :1luvu:

nic nie mów, zwłaszcza na wątku Anulki... :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon gru 12, 2011 20:59 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

Jak Anulka zechce, to sama znajdzie. Ale nie powiem
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon gru 12, 2011 21:17 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

Halbina...jesteś wielka :1luvu: :1luvu: :D :ok: może przydałby się bazarek :?:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon gru 12, 2011 21:23 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

tego nigdy za dużo :ok: na pewno będę musiala odrobaczyć koty, w sumie całe stadko... cztery zwierzaki są moje, pozostałych będzie 5...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon gru 12, 2011 21:30 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

halbina pisze:tego nigdy za dużo :ok: na pewno będę musiala odrobaczyć koty, w sumie całe stadko... cztery zwierzaki są moje, pozostałych będzie 5...

coś uklece :ok:

kotx2

Post » Pon gru 12, 2011 21:40 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

CheshireCat1 pisze:Dziewczyny, teraz musimy pomoc Halbinie w pokryciu kosztow! Dwa nadprogramowe koty to nie przelewki. Pomijam juz operacje Minki, ale obe koty trzeba bedzie zaszczepic, odrobaczyc, odpchlic. To wszystko sa koszty.
Zaraz pisze PW w sprawie Minki!

Popieram :D

Dodam jeszcze, że im szybciej u mnie się zwolni miejsce, tym szybciej Halbinkę odciążymy z nadmiaru kotów 8)

U mnie do adopcji aktualnie:
Klara 4 lata http://szara-przystan.pl/koty/category/28-klara.html
Koral 9 mies http://szara-przystan.pl/koty/category/106-koral.html
Agatek 5 mies http://szara-przystan.pl/koty/category/105-agat.html
Kulka 5 mies http://szara-przystan.pl/koty/category/104-kulka.html

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Pon gru 12, 2011 22:07 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

tak na szybko viewtopic.php?f=20&t=135251 8) zapraszam :ok:

kotx2

Post » Pon gru 12, 2011 22:19 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

Kotx2 dzięki wielkie :1luvu:

Albisia i Minę na pewno trzeba będzie odrobaczać. Ja co prawda nie dawno latałam ze specyfikiem na robale, ale sami wiecie jak to jest...

Przypuszczam też, że i Mina i Albinos będą mieć świerzb... Albiś miał straszny, okropne uszyska, kopalnia głębinowa normalnie. W tym roku przy okazji kastracji uszy zostały porządnie wyczyszczone, a Albiś zabezpieczony, ale wiecie jak to jest, świerzbisko mogło wrócić.... :roll:

OlaLola

[poprzednia][następna]