Dorota Wojciechowska pisze:Mara S pisze:No i bardzo dobrze Jadziu, że piszesz co i jak - w końcu jesteśmy jawnym stowarzyszeniem i każdy ma prawo wiedzieć co się dzieje z kotami. To nasze wspólne koty i chyba wszyscy się o nie martwimy.
No pewnie mara że każdy ma prawo wiedziec i wie, ale panika nie jest potrzebna, bo zanim dowiemy się co i jak faktycznie to mozna na zawał zejść - własnie dlatego że nam tak na tych naszych kotach zależy
Mara S pisze:Dorota ja też mało zawału nie dostalam - po pracy aż pognałam do KCh zobaczyć czy Dropsik żyje...
Dorotko to co u nas się dzieje to chyba całe forum wie, cała Polska wie, cała Europa i świat - cholera pewnie i kosmici w kosmosie się dowiedzieli

bo chyba bym się zadziwiłą gdyby było inaczej
przydałoby się mniej panikowania bo jeszcze nic się nie stało a panika i dywagacje na kilka stron zupełnie bezproduktywne już o wszystim
A może żeby się zająć czymś właściwym to pytanie w temacie ogłoszeń
wystawiłam czarne małe diabełki z targu na naszej stronie czy kociaki mają już ogłoszenia na innych stronach
Mara co z papierowym ogłoszeniem dla białaczkowców, miało być na dniach - jak nie dasz rady zrobić to napisz może zrobi ktoś inny czekam już chyba 3 tygodnie na to ogłoszenie i dalej nic.
Jak stoicie z ogłoszeniami na innych stronach czy są aktualne czy wiszą gdzieś na samym dole - powiem tak jak na razie zero telefonów i maili w sprawie adopcji jak tak dalej pójdzie to zostaniemy z tymi kotami, bez ogłoszeń nie będzie adopcji
Kiedyś prosiłam żeby się ktoś zorientował w cenach ogłoszeń w gazetach gdzie można ogłąszać koty poprzez płatne ogłoszenia - ktoś coś dowiedział się na ten temat.
A macie jakieś inne pomysły na szukanie domów łącznie z realizacją