Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ManOfFire pisze:Myślę, że mogę im powiedziec, że wziolem kota na próbę. Jeśli się nie sprawdzę to go oddam. A pewnie i tak zostanie u nas.
ManOfFire pisze:Jak zobaczą, że się nim odpowiednio zajmuję i jestem odpowiedzialny to dadzą. A zresztą mam swoje kieszonkowe i oszczędności.
Mary_Poole pisze:ManOfFire pisze:Jak zobaczą, że się nim odpowiednio zajmuję i jestem odpowiedzialny to dadzą. A zresztą mam swoje kieszonkowe i oszczędności.
A wiesz ile kosztuje szczepienie i ile moze kosztowac leczenie kota??? Dziewczyny moga Ci podac cennik leczenia miektorych schorzen.
Mary_Poole pisze:Przemysl to jeszcze. Taki kot to jest wydatek. Za co bedziesz go szczepil i leczyl jak rodzice Ci nie dadza na to pieniedzy?
ManOfFire pisze:A te choroby roznoszone są drogą jaką?
vega013 pisze:ManOfFire pisze:A te choroby roznoszone są drogą jaką?
W powietrzu. Po panleukopenii obowiązuje półroczna kwarantanna - nie przyjmowaliśmy u nas osób zakoconych, ani sami nie chodziliśmy tam, gdzie były koty.
vega013 pisze:Mary_Poole pisze:Przemysl to jeszcze. Taki kot to jest wydatek. Za co bedziesz go szczepil i leczyl jak rodzice Ci nie dadza na to pieniedzy?
Następna sprawa - będziesz wyjeżdżał na wakacje. Kto wówczas zaopiekuje się Twoim kotem?
ManOfFire pisze:Mam 17 lat i nie wyjeżdżam na wakacje z rodzicami, wiec oni się nim zaopiekują. A nawet gdyby, to mam babcię, która ma 4 koty obecnie 5m od mojego domu ;] sąsiadka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 674 gości