śliczny obrazeczek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:tosiula pisze:Witaj Danusiu![]()
Pewnie, że dadzą radę, w końcu to one zostały w ciepłym domkuCwaniaki
no , koty muszą miec lepiej od nas![]()
czyż tak nie jest?![]()
tosiula pisze:Danusia pisze:tosiula pisze:Witaj Danusiu![]()
Pewnie, że dadzą radę, w końcu to one zostały w ciepłym domkuCwaniaki
no , koty muszą miec lepiej od nas![]()
czyż tak nie jest?![]()
ale czy jest na to jakaś ustawa czy to po prostu wyzysk wyższej istoty
Hannah12 pisze:Zbuduj wolierę i zabieraj koteczki do pracy, niech zarabiają na swój wikt
tosiula pisze:A w sobotę byłam się ukulturalniać. Koncert Michała Bajora. Uwielbiam tego faceta. Jest genialny. Jego interpretacje i barwa głosu jest rewelacyjna. Mogłabym całą noc siedzieć w teatrze i go słuchać:
Nelly pisze:Cześć
Doczytałam poprzedni wątekTorilku...
![]()
Ale reszty nie doczytałam, a tu nowa koteńka u Ciebie(u mnie też
tosiula pisze:A w sobotę byłam się ukulturalniać. Koncert Michała Bajora. Uwielbiam tego faceta. Jest genialny. Jego interpretacje i barwa głosu jest rewelacyjna. Mogłabym całą noc siedzieć w teatrze i go słuchać:
Oj to mamy tą samą "miłość"![]()
Byłam też w teatrze na jego koncercie, ale to już parę lat temu. Niestety. To i może Gepert lubisz?
tosiula pisze: I mam tylko takie płyty w domu do słuchania. pewnie to już wiek, ale tych takich nowszych gwiazdek nie kupuję. Radiowa ilość w samochodzie mi starcza.
Witaj, dawno n9ie byłaś. Co u was?
Nelly pisze:tosiula pisze: I mam tylko takie płyty w domu do słuchania. pewnie to już wiek, ale tych takich nowszych gwiazdek nie kupuję. Radiowa ilość w samochodzie mi starcza.
Witaj, dawno n9ie byłaś. Co u was?
Wiek? U Ciebie?? Nie żartuj![]()
Ale preferencje w muzyce nie zależą od wieku w takich przypadkach (jak w/w). Bo ja zawsze, nawet jak nie byłam "w wieku" preferowałam tego typu rzeczy. Ot sentymentalana dusza![]()
A co u nas? No tak jakoś, powoliPowróciłam na forum
Hannah12 pisze:My ostatnio ukulturalniamy się operowo, narzeczona mojego chrześniaka jest solistką i chodzimy jej "kibicować".
Nelly pisze:Cześć
Doczytałam poprzedni wątekTorilku...
![]()
Ale reszty nie doczytałam, a tu nowa koteńka u Ciebie(u mnie też
Oj to mamy tą samą "miłość"![]()
Byłam też w teatrze na jego koncercie, ale to już parę lat temu. Niestety. To i może Gepert lubisz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 64 gości