Moderator: Estraven
AgaPap pisze:Jutro sobie przepiszę, bo na pewno spróbuję. Tylko, że pręgę oddałam mamie do pasztetu świątecznego
Nelly pisze:casico, ja jestem w Twoim wątku "na gapę"![]()
Coś pokręciłam![]()
Nie jesteśmy "stare znajome" ale możemy być nowe![]()
W każdym razie miło mi i poczytam sobie wątek. Podobno nie ma przypadków![]()
casica pisze:AgaPap pisze:Jutro sobie przepiszę, bo na pewno spróbuję. Tylko, że pręgę oddałam mamie do pasztetu świątecznego
Szkoda, bo własnie do pasztetu lepiej dodawać twardsze kawałki.
Zabijęviewtopic.php?p=6598110#p6598110 se pani poszuka
casica pisze:Oczywiście zachowałam się jak dama i zrobiłam dobrą minę tak zwaną, bo też zaczęłam w panice przeszukiwać zakątki pamięci, żeby sprawdzić skąd się znamy![]()
AgaPap pisze:A ja najpierw szukałam w wątku, ale ..... rosołu tylko
Nelly pisze:No tak...![]()
Na razie zapoznałam się z Twoimi futerkami "Z fochem" jak tym razem je zaprezentowałaś![]()
casica pisze:AgaPap pisze:A ja najpierw szukałam w wątku, ale ..... rosołu tylko
I jaki sens ma męczyć się z wątkiem kulinarnym oraz spisem treści? Skoro niektórym - i znamy takich bardzo dobrzenawet spisu treści nie chce się przejrzeć, więc niewatpliwie przegapili też broufado, jak najbardziej wołowe, jak najbardziej do zrobienia proste i w końcu smaczne
![]()
casica pisze:No![]()
Ale poprawę swoją będziesz musiała jednak jakoś wyrazić, prostym słowem nie wystarczy
AgaPap pisze:casica pisze:No![]()
Ale poprawę swoją będziesz musiała jednak jakoś wyrazić, prostym słowem nie wystarczy
Hmmm, a co masz na mysli?
casica pisze:AgaPap pisze:casica pisze:No![]()
Hmmm, a co masz na mysli?
Nie, no uspokój się, mam na myśli flaszkę, albo przez siebie przyrzadzone jakieś oryginalne danie![]()
Swoją drogą, jakie Ty musisz mieć kosmate myśli, żeby tak się zaniepokoić prostym zdaniem

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 560 gości