DT Smarti 7-domku dla Fila -gdzie jesteś ?!?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie gru 11, 2011 8:54 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

jamkasica pisze:
Marzenia11 pisze:- za tydzień lub dwa ostatnia juz próba adopcji ... Buranii. Jeśli teraz się dziewczynce nie spodoba to zostaje już u smarti.

zarezerwujcie jeszcze jedną szansę dla mnie ;) Wiadomo przecież, że mam do Burani ogromną słabość :oops: tylko na końcu kolejki stoję :wink: :mrgreen:

Oooo 8O
Czyżby? :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie gru 11, 2011 12:21 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Erin pisze:
jamkasica pisze:
Marzenia11 pisze:- za tydzień lub dwa ostatnia juz próba adopcji ... Buranii. Jeśli teraz się dziewczynce nie spodoba to zostaje już u smarti.

zarezerwujcie jeszcze jedną szansę dla mnie ;) Wiadomo przecież, że mam do Burani ogromną słabość :oops: tylko na końcu kolejki stoję :wink: :mrgreen:

Oooo 8O

jamkasica - to mów to smarti a nie pisz w wątku, którego nie ma szans teraz przeczytać :wink:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie gru 11, 2011 20:04 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

No i zmiana - pani się bardzo nie mogła doczekać Simby i Zuzy (w skrocie: S&Z - więc z wiadomych względów imię kocurra jest pierwsze, a nie koteczki :mrgreen: ) i nawet wczoraj o 1 w nocy wylicytowała (bo ktoś zaczął licytację, więc przebiła o 25gr aby miec pewność że koty trafią do niej), że już dzisiaj, od jakichś 2 godzin cieszy się wraz z rodziną ich widokiem :D

Z smsa sprzed 15 minut - Simba lezy na parapecie i podziwia warszawę nocą, a Zuza zwiedza mieszkanie :wink:

Powodzenia!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie gru 11, 2011 20:31 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

:ok: :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Nie gru 11, 2011 21:19 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Marzenia11 pisze:
Erin pisze:
jamkasica pisze:

Oooo 8O

jamkasica - to mów to smarti a nie pisz w wątku, którego nie ma szans teraz przeczytać :wink:

Smarti wie, że mam do Burani słabośc i burego mi w stadzie brakuje :P
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Nie gru 11, 2011 21:28 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

I super :ok:

A ja dostałam maila, że Promyk ma swój ulubiony fotel, a w nocy śpi ze wszystkimi domownikami po trochu.
Fotki wstawię jutro.

Erin

Post » Nie gru 11, 2011 21:40 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Erin pisze:
A ja dostałam maila, że Promyk ma swój ulubiony fotel, a w nocy śpi ze wszystkimi domownikami po trochu.
Fotki wstawię jutro.

No to super! :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Nie gru 11, 2011 21:47 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Marzenia11 pisze:No i zmiana - pani się bardzo nie mogła doczekać Simby i Zuzy (w skrocie: S&Z - więc z wiadomych względów imię kocurra jest pierwsze, a nie koteczki :mrgreen: ) i nawet wczoraj o 1 w nocy wylicytowała (bo ktoś zaczął licytację, więc przebiła o 25gr aby miec pewność że koty trafią do niej), że już dzisiaj, od jakichś 2 godzin cieszy się wraz z rodziną ich widokiem :D

Fantastyczna wiadomość! Strasznie się cieszę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok:

A licytacja bardzo mnie zdziwiła, bo w ogłoszeniu wyraźnie piszę, żeby nie licytować, więc do obydwóch osób bijących się o koty napisałem prośbę o zaprzestanie - nie wiedziałem wtedy że to TA pani od Simby i Zuzy. Konkurent, pewien pan, który licytację rozpoczął kwotą 1 zł, był jakiś dziwny, bo do niego moje maile nie dochodziły więc zgłosiłem go obsłudze Allegro. Najważniejsze jednak że koty są już w DS!!!

Adam
aburacze

Post » Nie gru 11, 2011 22:17 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

A ja chcę więcej takich wspaniałych wiadomości :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie gru 11, 2011 22:21 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Bianka 4 pisze:A ja chcę więcej takich wspaniałych wiadomości :mrgreen:

Proszę bardzo 8)

Dobry wieczór,
jest 22ga, a my już wyciszyliśmy dom do spania. Simbek przestał polegiwać i zaczął się o nas ocierać, pogryzać i śpiewał tak głośno! zwiedziły kosz, już użyły drapaka, wygląda, że są dość wyluzowane, Zuza nie chce jeszcze pieszczot, ale przygląda się jak głaszczemy Simbę. Była już wszędzie! nawet w wannie i zlewie! Ależ jest ciakawska! :D jak prawdziwa kobietka! nawet sprawdzała, co to za kocurek w lustrze. ech, ciekawe, czy zmrużę dziś oko ;)
będę piać.
Spokojenj nocy,

na razie tyle, biegnę do swoich małych radości i smuteczkow...

Marzenia11

Post » Nie gru 11, 2011 22:48 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Marzenia11 pisze:

Proszę bardzo 8)

Dobry wieczór,
jest 22ga, a my już wyciszyliśmy dom do spania. Simbek przestał polegiwać i zaczął się o nas ocierać, pogryzać i śpiewał tak głośno! zwiedziły kosz, już użyły drapaka, wygląda, że są dość wyluzowane, Zuza nie chce jeszcze pieszczot, ale przygląda się jak głaszczemy Simbę. Była już wszędzie! nawet w wannie i zlewie! Ależ jest ciakawska! :D jak prawdziwa kobietka! nawet sprawdzała, co to za kocurek w lustrze. ech, ciekawe, czy zmrużę dziś oko ;)
będę piać.
Spokojenj nocy,

na razie tyle, biegnę do swoich małych radości i smuteczkow...

Mam nadzieję, że Pani Simby i Zuzy nie będzie piać :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie gru 11, 2011 22:57 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Bianka 4 pisze:Mam nadzieję, że Pani Simby i Zuzy nie będzie piać :mrgreen:

Bo jeszcze wpadnie ochrona i zarzuci jej znęcanie się nad dzieckiem ;) A na serio wierzyłam, że ten słodki duet znajdzie wspólny Dom :D Warto było wierzyć :ok: :ok:

Wizyta dla Sznycelka w Poznaniu jutro o 16:00 :ok: :ok:

I trochę spamu, ale to na PostPaluszki :oops: viewtopic.php?f=20&t=136865&p=8315013#p8315013

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie gru 11, 2011 22:58 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Bianka 4 pisze:
Marzenia11 pisze:

Proszę bardzo 8)

[i]Dobry wieczór,
[color=#FF0000]będę piać. [/color

Mam nadzieję, że Pani Simby i Zuzy nie będzie piać :mrgreen:

:D :D :D też się nad tym zastanowiłam - chyba jej chodziło, zę będzie pisać, ale jak dla mnie może i piać, jak to sąsiadom, rodzinie i kotom nie przeszkadza.. :wink:

Marzenia11

Post » Pon gru 12, 2011 2:05 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Pianie mnie rozłożyło :ryk:
Super, że Zuza i Simba na swoim :ok:

Jakbyście potrzebowali transportu do Poznania, to dajcie znać, znam parę, która krąży na zmianę na tej trasie non stop 8)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon gru 12, 2011 7:17 Re: DT Smarti 7- nowe kicie..

Cześć Smartinkowo & Co! :)
Wiadomości super fajne - oby tak dalej :ok:
Pani S&Z będzie piać, a ja aż jajko zniosę z zachwytu Obrazek

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Erin

[poprzednia][następna]