kropkaXL pisze:Tydzień temu pożegnałam maleńką Antosię-tęsknię za Tobą burasinko biedna
Wiem Kasieńko Wiem Zapaliłam dla niej świeczkę w poniedzialek
Po śmierci mojej Lulki płakałam nie mnie niż po śmierci mojego taty. Łzy nie przynoszą zapomnienia ale daja chociaż chwilową ulgę. Przytulam mocno Kasiu.
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
Kicia będzie miała przed zabiegiem zrobioną biochemię, żeby zobaczyć jak jest z organizmem,czy nerki nie sa za słabe-zabieg+biochemia-180 zł Trzymajcie kciuki kochane!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"