Katia80 pisze:kotx2 pisze:czy ktos pyta o kocurkaczy jest jakis dom na horyzoncie
Doczytaj, odpowiedź jest na 1. stronie wątku

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Katia80 pisze:kotx2 pisze:czy ktos pyta o kocurkaczy jest jakis dom na horyzoncie
Doczytaj, odpowiedź jest na 1. stronie wątku
magaaaa pisze:sylwianatala pisze: Regularnie ze swoimi uczniami odwiedzam schronisko bo mam świadomość tego, że cierpią.
Ja się im nie dziwię
sylwianatala pisze:magaaaa pisze:sylwianatala pisze: Regularnie ze swoimi uczniami odwiedzam schronisko bo mam świadomość tego, że cierpią.
Ja się im nie dziwię
?? nie bardzo rozumiem o co Pani w tym momencie miała na myśli
magaaaa pisze:sylwianatala pisze:magaaaa pisze:sylwianatala pisze: Regularnie ze swoimi uczniami odwiedzam schronisko bo mam świadomość tego, że cierpią.
Ja się im nie dziwię
Temu też się nie dziwię.
magaaaa pisze:sylwianatala pisze:magaaaa pisze:sylwianatala pisze: Regularnie ze swoimi uczniami odwiedzam schronisko bo mam świadomość tego, że cierpią.
Ja się im nie dziwię
Temu też się nie dziwię.
sylwianatala pisze:jęśli celem tego forum jest wyśmiewanie kogoś to gratuluje pomysłowości!!
Zapewne, moje sformułowanie zostało zrozumiane tak, że dzieciaki cierpią....
Stare mądrości: Mądry zrozumie, głupi skomentuje....
sylwianatala pisze:Tyle, że dla mnie jest o przykre.
Odesłano mnie do forum pod "zarzutem" propagowania rozmnażania kotów. Tyle, że dane osoby same chyba niedokładnie przeczytały ten regulamin tak więc viewtopic.php?t=56150&start=0
sylwianatala pisze:Tyle, że dla mnie jest o przykre.
Odesłano mnie do forum pod "zarzutem" propagowania rozmnażania kotów. Tyle, że dane osoby same chyba niedokładnie przeczytały ten regulamin tak więc viewtopic.php?t=56150&start=0
d) będących ofertą kupna-sprzedaży lub rozmnażania nierasowych zwierząt,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości