Moderator: Moderatorzy
iza71koty pisze:Zapraszamy Kochani![]()
Ania i jej Nitro pisze:Czaje sie na ta sukienke, piekna jest.tylko, ze ja jestem krasnoludek, 155cm i mam cyca sporego...
Myslicie kochane, ze nie bedzie za dluga i w pierwsiach zmieszcze sie?
skarbonka pisze:Ania i jej Nitro pisze:Czaje sie na ta sukienke, piekna jest.tylko, ze ja jestem krasnoludek, 155cm i mam cyca sporego...
jesli moge wyrazic swoja opinie to uwazam, ze przy nizszym wzroscie jeszcze taka dlugosc Cie wysmukli i doda centymetrow![]()
a jesli chodzi, o biust to juz Iza wczesniej pisala, ze spory biust sie w nia zmiesci
Ania i jej Nitro pisze:skarbonka pisze:Ania i jej Nitro pisze:Czaje sie na ta sukienke, piekna jest.tylko, ze ja jestem krasnoludek, 155cm i mam cyca sporego...
jesli moge wyrazic swoja opinie to uwazam, ze przy nizszym wzroscie jeszcze taka dlugosc Cie wysmukli i doda centymetrow![]()
a jesli chodzi, o biust to juz Iza wczesniej pisala, ze spory biust sie w nia zmiesci
Aniu, chodzi mi o to czy sie nie bedzie ciagnela za mna
Ania i jej Nitro pisze:Nie moge sie oprzec, biore sukienke![]()
prosze o konto, tylko, ze pieniadze wysle we wtorek, moze tak byc?
agiag pisze:A ja poproszę żakiecik sztruksowyI czy wymiary marynarki Vero Moda i tureckiej bluzeczki mogłabym prosić?
Ania i jej Nitro pisze:Nie moge sie oprzec, biore sukienke![]()
prosze o konto, tylko, ze pieniadze wysle we wtorek, moze tak byc?
agiag pisze:A ja poproszę żakiecik sztruksowyI czy wymiary marynarki Vero Moda i tureckiej bluzeczki mogłabym prosić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości