EDIT: Wiedziałam że czegoś zapomnisz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:No szkoda że okna nie ma, bo to wtedy jak drugi pokój. Dobrze, że w tej kawalerce i tak ta łazienka całkiem spora.
Anna61 pisze:JaEwka pisze:No szkoda że okna nie ma, bo to wtedy jak drugi pokój. Dobrze, że w tej kawalerce i tak ta łazienka całkiem spora.
U mnie malutka łazienkai chyba tylko raz trzymałam w kabinie prysznicowej koteczki ale tylko przez noc, i źle nie miały nawet tam.
![]()
To były te dwie dzidzie. Edytka je zapewne pamięta.viewtopic.php?f=1&t=112574&start=0&hilit=dwie+dzidzie
Gibutkowa pisze:Zawsze to tyle trwa z IDEEXem. Rzadko się zdarza żeby IDEEX wcześniej niż po tygodniu wysłał wyniki, poza tym teraz jeszcze się załapało na weekend. To zawsze tyle trwa.
Gibutkowa pisze:Anna61 pisze:JaEwka pisze:No szkoda że okna nie ma, bo to wtedy jak drugi pokój. Dobrze, że w tej kawalerce i tak ta łazienka całkiem spora.
U mnie malutka łazienkai chyba tylko raz trzymałam w kabinie prysznicowej koteczki ale tylko przez noc, i źle nie miały nawet tam.
![]()
To były te dwie dzidzie. Edytka je zapewne pamięta.viewtopic.php?f=1&t=112574&start=0&hilit=dwie+dzidzie
Pamiętam![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 119 gości