moje sie wlasnie gonia i mnie obrzucily poduszkami i misiami z parapetu
Moderator: Estraven
Lilianna J-wie pisze:Znów mamy załamanie.. Jasiu od rana nic nie je, jest niespokojny, miauczy, pcha się do drzwi lub szuka jakiegoś ustronnego kąta, kręci się po mieszkaniu. Rano jedziemy na kroplówkę, przy okazji powtórzymy biochemię o ile uda się pobrać krew
Lilianna J-wie pisze:Miałam już przypadki, gdy było to niemożliwe, bo kot miał za niskie ciśnienie krwi
Lilianna J-wie pisze:Jasio nadal jest niespokojny, krótko śpi, chodzi z kąta w kąt, dostał już Apap, bo myślałam, że coś go boli ale to chyba nie to skoro dalej się tak zachowuje.
Podjadł kilka kosteczek pokrojonej kociej kiełbaski, napił się i jedno w tym wszystkim dobre, że poszedł do kuwety i siusiu zrobił. Pewnie dlatego, że dywan zabrałam
vailet pisze:Lilianna J-wie pisze:Jasio nadal jest niespokojny, krótko śpi, chodzi z kąta w kąt, dostał już Apap, bo myślałam, że coś go boli ale to chyba nie to skoro dalej się tak zachowuje.
Podjadł kilka kosteczek pokrojonej kociej kiełbaski, napił się i jedno w tym wszystkim dobre, że poszedł do kuwety i siusiu zrobił. Pewnie dlatego, że dywan zabrałam
Lilianna ja nie wiem czy kot może dostać paracetamolchyba nie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 246 gości