Astaroth86 pisze:Też zauważyłam, że ma spore łapki. Ale za to jakie śliczneMoże to znak, że będzie z niej duża dziewczynka
No, wetka też się dziwiła, że ona jest taka duża, bo ma jeszcze ząbki mleczne a ma około 4 miesięcy.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Astaroth86 pisze:Też zauważyłam, że ma spore łapki. Ale za to jakie śliczneMoże to znak, że będzie z niej duża dziewczynka
Anna61 pisze:Pani zadzwoniłai jutro wieczorem pojadę na wizytę z Pusią aby się poznakomić.
Gibutkowa pisze:Aniu jeśli poszło z mojego ogłoszenia (Śnieżynka) to zapytaj proszę z jakiego portalu, będę wdzięczna za informację.
Anna61 pisze:i miałam kolejny telefon w sprawie Śnieżynki, była to bardzo miła pani.
Szkoda, że o moje wychuchane domowe tymczasy nawet nikt nie zapyta.
Anna61 pisze:Gibutkowa pisze:Aniu jeśli poszło z mojego ogłoszenia (Śnieżynka) to zapytaj proszę z jakiego portalu, będę wdzięczna za informację.
No Śnieżynka, ale Basia-delfinka też chyba robiła ogłoszenia?
Jutro zapytam o ten portal Edytko, jak nie zapomnę oczywiscie.
Gibutkowa pisze:To może Tusia albo Jacuś - albo oboje. Zawsze na bazie jednego ogłoszenia można inne wyadoptować - jak domek dobry to prędzej czy później się przekona że nie ważne jak kotek wygląda
Gibutkowa pisze: A może jednak domek Jacusia się zdecyduje ;)
Anna61 pisze:Gibutkowa pisze: A może jednak domek Jacusia się zdecyduje ;)
Niestety nie, namawiałam aby razem z Tusią...![]()
Teraz też nadmieniłam pani aby dwa kotki razem(Pusię i Tusię) i też nie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 72 gości